Breaking News

Ο τραγουδιστής Στέφανος Μακρίδης μαζί μας











Ο Στέφανος Μακρίδης είναι ένας γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής που κοσμεί το χώρο πολλά χρόνια με το ήθος του αλλά και με την σπουδαία λαϊκή του φωνή!

Ο Στέφανος Μακρίδης είναι μία γνήσια λαϊκή φωνή, με ιδιαίτερο ηχόχρωμα. Μεγάλωσε στην Ορεστιάδα και από παιδί τα ακούσματά του ήταν όλοι οι μεγάλοι του λαϊκού μας τραγουδιού (Στρ. Διονυσίου, Στ. Καζαντζίδης, Μ. Αγγελόπουλος, Π. Γαβαλάς, κ.α.).

Ο Στέφανος είναι ένας τραγουδιστής που έχει ως σαφή αφετηρία τη λαϊκή παράδοση και δεν αφήνει ασυγκίνητο όποιον τον ακούει! Ιδιαίτερη φωνή καθαρές κουβέντες και ντομπροσύνη που φάνηκε από τίς πρώτες στιγμές της συνέντευξης.

Ανταλλαγή απόψεων στην ραδιοφωνική συζήτηση με την Ντόρα Χαρισίου και την Εκπομπή ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΘΕΜΑ στο διαδικτυακό μας ραδιόφωνο. Άρεσαν πολύ τα τραγούδια του Στέφανου Μακρίδη στους ακροατές μας στην Ζυρίχη. Τον ευχαριστούμε πολύ για την ραδιοφωνική παρουσία του, στον σταθμό μας και για τα πολύ ωραία τραγούδια που από εκείνη την ημέρα ακούγονται και απο τους Έλληνες της Ελβετίας. Ευχόμαστε στον Στέφανο πάντα επιτυχίες και να τον ακούσουμε και εμείς εδώ στην Ζυρίχη live.