Breaking News

Ελβετία Κατάσχεση Χασίς αξίας 1.000.000 CHF


Κατάσχεση χασίς αξίας άνω του 1 εκατομμυρίου CHF.

Στο  Καντόνι του Vaud, οι αρχές σταμάτησαν ένα πούλμαν που μετέφερε μεγάλες ποσότητες χασίς. Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν.

Ο ιδιοκτήτης μιας ταξιδιωτικής επιχείρησης στο Aargau και ο αδελφός είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση από την Αστυνομία καθώς ήταν πιθανόν πως επανειλημμένα εισήγαγαν μεγάλες ποσότητες χασίς από το εξωτερικό στην Ελβετία με τουριστικά λεωφορεία. Τελικά η Αστυνομία επιβεβαιώθηκε. Η Εισαγγελία του Aargau διεξάγει τις ανάλογες δικαστικές διαδικασίες πλέον  εναντίον ενός 42χρονου Κοσσοβάρου και του 38χρονου αδελφού του για εμπορία και διακίνησης ναρκωτικών, σύμφωνα με δήλωση της Αστυνομίας.

 Η Αστυνομία του Καντονιού Aargau συνέλαβε τους υπόπτους σε κοινή επιχείρηση με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Τελωνείων (FCA). Σε συνεργασία με την FCA, η αστυνομία του καντονίου Aargau, μπόρεσε να σταματήσει ένα τουριστικό λεωφορείο και ένα αυτοκίνητο συνοδείας μετά από εκτεταμένες έρευνες στο καντόνι του Vaud. Αυτά είχαν περάσει τα ελβετικά σύνορα λίγα λεπτά νωρίτερα.

116 κιλά πίσω από έναν διπλό τοίχο

Με την ευκαιρία της στάσης, το FCV κατέσχεσε περίπου 116 κιλά συσκευασμένου χασίς στο τρέιλερ του πούλμαν. Τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα πίσω από έναν διπλό τοίχο. Η αξία των κατασχεθέντων ναρκωτικών στην αγορά, είναι πάνω από ένα εκατομμύριο φράγκα.

Οι δύο κατηγορούμενοι, που βρισκόταν στο αυτοκίνητο που συνόδευε το λεωφορείο, συνελήφθησαν επί τόπου. Συνελήφθησαν επίσης δύο άλλοι Κοσοβάροι οδηγοί του λεωφορείου. Και οι τέσσερις άντρες ηλικίας από 26 έως 45 ετών είναι τώρα υπό κράτηση. Ακριβώς ποιος είναι ο ρόλος τους, αλλά και αν συμμετέχουν σε διεθνή κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών ερευνά η Ελβετική Αστυνομία.

 

Πηγή :20min


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ   Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο επαινεί την Ελβετία για την Οικονομία


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ   Σαν Σήμερα το Δημοψήφισμα του 2015 Το Όχι που έγινε Μάλιστα Κυρία






Η ΛΙΖΑ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ