Breaking News

ΕΝ.Ε.ΑΠ. Τί είναι Τι πρεσβεύει


Εδώ και αρκετό καιρό κάθε Κυριακή συζητάμε στο ραδιόφωνό μας, με τον κύριο Αντώνη Παπαντωνίου για το πως η Ελλάδα θα μπορούσε να κάνει το επόμενο βήμα για να μπορέσει να βγεί απο την περιδίνηση που βρίσκεται σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα που την αποτελούν σαν Κράτος. Επίσης συζητούσαμε τους προβληματισμούς του κυρίου Παπαντωνίου για το μέλλον της χώρας και των Ελλήνων, για την καθημερινότητα, την ασφάλεια, την πιθανή οικονομική ανάπτυξη όπως την υποσχόταν και την διατυμπάνιζαν διάφορα πολιτικά κόμματα συνήθως διαφωνώντας μεταξύ τους αλλά συμφωνώντας πάντα για τους μισθούς, τους διορισμούς και τις πάσης φύσεως διευθετήσεις που θα τους επιτρέψουν να παραμείνουν στην εξουσία, επιμένοντας να μας σώσουν. Τελικά έχει δίκιο ο κύριος Παπαντωνίου. Δεν θα γίνει τίποτα αν ο Έλληνας δεν εγκαταλείψει τον καναπέ, το ''ωχ αδερφε που να τρέχουμε τώρα'', και διάφορα άλλα κατάλοιπα της Τουρκοκρατίας. Δεν είμαστε έτσι φτιαγμένοι οι Έλληνες. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Πρέπει να γίνει κάτι. Πρέπει να ξαναμάθουμε να είμαστε όπως οι παλιοί. Να πάμε μπροστά αλλά με γνώμονα το Πρίν.  Άλλωστε το Τώρα μας το χρωστάμε σε κάποιους Πρίν απο εμάς. Ξεκινώντας από Θερμοπύλες και φτάνοντας μέχρι το 1940, αλλά και πολύ πιο πρόσφατα, -Κύπρος 1974- αν θέλετε να θυμηθείτε. Έτσι λοιπόν χρωστάμε την σημερινή μας ύπαρξη σε Ανθρώπους που έφτιαξαν και Δημιούργησαν Πρίν απο εμάς, που έδωσαν την Ζωή τους Πρίν απο εμάς, που έδωσαν περιουσίες, αίμα, ιδρώτα για τους επόμενους. Οι επόμενοι είμαστε όλοι εμείς. Η εκπομπή μας ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ σκοπό έχει να πείσει πως η Ελλάδα δεν μπορεί να μπεί σε Ανάπτυξη, σε Ευμάρεια, σε σειρά σαν Χώρα, σαν Κράτος, με ηγέτες από πολιτικά κόμματα της σημερινής Ελληνικής Πραγματικότητας. Επίσης δεν μπορεί να προχωρήσει η Ελλάδα γενικά με τα μέτρα και τα σταθμά των πολιτικών κομμάτων όταν τίθεται θέμα πολιτικού κόστους, για όποια σοβαρή απόφαση που αφορά το μέλλον. Στο κάλεσμα του κυρίου Παπαντωνίου έγνεψαν θετικά Άνθρωποι που έχουν την ίδια φλόγα για την πολύπαθη πατρίδα μας. Άνθρωποι Θετικοί, Δημοκρατικοί, Απλοί και Κατανοητοί απο όλους μας. Έτσι προχώρησαν στην ίδρυση της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ (ΕΝ.Ε.ΑΠ) σε μια προσπάθεια να ξεκινήσει η Αφύπνιση, η Ενημέρωση, η Αλήθεια που πρέπει όλοι οι Έλληνες να μάθουν. Να μάθουν πως η Ελλάδα δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι Αιχμάλωτη και πως υπάρχουν τρόποι να λυθεί από τα σχοινιά που την κρατούν Δεμένη. Μπορεί ακόμη και να πρέπει να τα κόψει, με όποιο κόστος. Αυτά και άλλα θα συζητάμε στην εκπομπή μας με τίτλο ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ κάθε Κυριακή στις 5.οο το απόγευμα (6 ώρα Ελλάδας).

Σήμερα σας  παρουσιάσουμε τα ιδρυτικά στελέχη της  Ενωτικής Επιτροπής Απελευθέρωσης (ΕΝ.Ε.ΑΠ) 


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ κυρίου ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ. Γεννήθηκα στήν Αθήνα, όπου και κατοικώ μόνιμα. Είμαι Παντρεμένος και έχω δυό παιδιά και πέντε Εγγόνια. Είμαι Ναύαρχος Λιμενικού Σώματος (ε. α.), Διπλωματούχος Νομικής, Τμήματος Νομικού, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και Πλοίαρχος Εμπορικού Ναυτικού, Απόφοιτος από την Ναυτική Ακαδημία Ασπροπύργου, στό ξεκίνημα της Επαγγελματικής μου Σταδιοδρομίας. Υπηρέτησα σε διάφορες Υπηρεσίες του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας/ Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος Κέντρου και Περιφέρειας αλλά κα στο Εξωτερικό ως Προξενικός Λιμενάρχης στη Γαλλία με έδρα τη Μασσαλία. Πολιτικά ήμουν, άτυπο Μέλος λόγω Επαγγέλματος, του ΠΑΣΟΚ από το 1975 έως 2-7-1982,οπότε και παραιτήθηκα καταγγέλοντας τον τότε Πρόεδρο και Πρωθυπουργό γιά Αναξοπιστία λόγω ασυνέπειας Έργων και Λόγων, εν ενεργεία ων και ενυπόγραφα στόν ίδιο, και από το Ξεκίνημα του ΕΠΑΜ το 2011, Εκλεγμένο πάντα Μέλος της Εθνικής Συνέλευσης και της Πολιτικής Γραμματείας, από όπου και πάλι παραιτήθηκα , ενώ ήμουν και Νόμιμος Αναπληρωτής Προέδρου δηλωμένος στον Άρειο Πάγο, λόγω και πάλι Αναξιοπιστίας του Προέδρου, για Ασυνέπεια ΈΡΓΩΝ και ΛΌΓΩΝ!





ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ κυρίου ΤΑΚΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ
Γεννήθηκε στην Καλλιθέα Αττικής, Αθήναι 15-4-1955. Έλλην γηγενής Ορθόδοξος Χριστιανός.
Συντ/χος της πληροφορικής IBM Hellas sa (39 έτη). Εργάστηκε και στο Διεθνές Χρηματιστήριο EF Hutton sa.
Δρ Λογοτεχνίας, συγγραφέας, ποιητής, δοκιμιογράφος, αρθρογράφος στον ΤΥΠΟ, ερευνητής της ελληνικής Φιλοσοφίας και Ιστορίας , Εργαστήριο Ιστορίας της Ιατρικής και της Ηθικής της Ιατρικής ΕΚΠΑ, μέλος των εκπαιδευτών του World Dignity University Oslo (Human Dignity and Humiliation Studies. Πρεσβευτής της Ειρήνης. Ασχολείται διεθνώς με θέματα αποπυρηνικοποίησης και αφοπλισμού των χωρών, τοξικών χημικών αποβλήτων, κακοποίησης γυναικών και παιδιών, περιβάλλον κλπ Συνιδρυτής και αντιπρόεδρος του Global Harmony Association GGHA και συνδημιουργός της "Global Peace Science". Μέλος, Διευθυντής, Πρεσβευτής του Worldwide Peace Organization, του Paz Arte Culture, του International Forum for Peace and Culture, μέλος και Trustee του ΜΑΝΙΑΤΑΚΕΙΟΥ Ιδρύματος, μέλος και κριτικός λογοτεχνίας της ΕΣΤΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ. Μέλος του ΦΟΙΝΙΚΑ Νέας Σμύρνης. Εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών . Γιόγκα. Τιμήθηκε με το παγκόσμιο βραβείο λογοτεχνίας (Κορέα) το 2008. Προκρίθηκε για το Νόμπελ Ειρήνης το 2013 για το βιβλίο του GHA , "The ABC of Harmony". Είναι μαθητής της ζωής δια βίου.








Βιογραφικό κυρίου Βασιλείου Παρασκευαϊδη
Πτυχιούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός ( 1972 ),
Μεταπτυχιακό Ραδιοηλεκτρολόγου - Ηλεκτρονικού ( 1972-1974
Msc Product Innovation Management in Sheffield University ( 1976-1977)
Certify Eng. of LUCENT and CISCO Technologies Denver USA
Με εξειδικευμένες γνώσεις σε
Key Account Management,Innovation Management και Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού
Μιλάω πολύ καλά Αγγλικά και οι επαγγελματική μου εμπειρία είναι πολυσύνθετη και ενδιαφέρουσα:
AGM & LIONSHEAD Senior Business Developer σε διαχείριση καινοτόμων προϊόντων
ENERGTRON lp Σύμβουλος Στρατηγικής Ανάπτυξης
ACTIONONE S.A. Διευθύνων Σύμβουλος
ATS S.A Γενικός Δ/ντής Εμπορικών Θεμάτων
COLUMBIA TELECOM S.A Γενικός Δ/ντής ανάπτυξης
ΟΤΕ Α.Ε. Διευθυντικό στέλεχος επι 30ετία στην Διαχείριση Μεγάλων Πελατών
Η πολιτική μου εμπειρία παρουσιάζει μια ευρύτητα γνώσεων ως Υπεύθυνος Τομέα κοινοβουλευτικού ελέγχου Ναυτιλίας ΑΝ.ΕΛΛ.(2012-2014)
Υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων με τους Ανεξάρτητους Έλληνες (2012)
Τέλος ως έναρξη της επαγγελματικής μου δραστηριότητας θα ήθελα να αναφέρω, ότι ξεκίνησα ως Καθηγητής Τηλεπικοινωνιών και Υπεύθυνος Εργαστηριακών Ερευνών στα Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΤΕΙ)






ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ κυρίας ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΚΑΡΑΒΟΥΛΙΑ
Πτυχιούχος Θεολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών
Θεατρικές σπουδές Πανεπιστήμιο Πατρών.
Ραδιοφωνική παραγωγός









ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ κυρίας Σιαμανής Ροδάμη,
Διαμονή: Αθήνα, Πεύκη
Σπουδές: Δημόσιο Δίκαιο και Πολιτικές Επιστήμες,
Νομική ΕΚΠΑ.