Breaking News

4 Χρήσιμα Δώρα για Νέους Γονείς

 


4 Χρήσιμα Δώρα για Νέους Γονείς

 

Η γέννα αποτελεί ένα από τα πιο τρομακτικά και συνάμα πιο θαυμαστά βιώματα που μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος. Ο πόνος είναι αφόρητος αλλά η αγαλλίαση όταν επιτέλους αγκαλιάζεις το μωρό που βρισκόταν τόσο καιρό στα σπλάχνα σου είναι απερίγραπτη.

 

Το ίδιο ισχύει και όταν το μωρό μεταφέρεται στο σπίτι. Το άγχος και το βάρος της ευθύνης, για να ικανοποιούνται όλες οι ανάγκες του μωρού, είναι μεγάλα, αλλά και η ευτυχία τού να βλέπεις το μωρό να μεγαλώνει είναι ανεκτίμητη.

 

Φίλοι και συγγενείς μπορούν να χαρούν και να μοιραστούν αυτό το θαύμα με τους νέους γονείς. Πηγαίνοντας στο σπίτι της οικογένειας για πρώτη φορά είναι πρέπον να φέρουν και ένα δώρο για το παιδί ή τους γονείς. Αν ψάχνεις να βρεις το κατάλληλο δώρο για μια τέτοια επίσκεψη, πάτησες στο σωστό άρθρο.

 

1.   Βρεφικά ρούχα

 

Ένα φορμάκι, ζακετούλα, καλτσούλες ή φορεματάκι είναι παραδείγματα χρήσιμων δώρων τόσο για το παιδί όσο και για τους γονείς. Είναι λογικό όλοι οι αγαπημένοι άνθρωποι των γονιών να θέλουν να δουν από κοντά το παιδί τους, που σημαίνει ότι όσα ρουχαλάκια και αν έχουν αγοράσει οι γονείς από μόνοι τους πάντα θα χρειάζονται περισσότερα.

 

2.   Πετσέτες και σεντόνια

 

Αυτά που σίγουρα ποτέ δεν είναι αρκετά είναι οι πετσέτες και τα σεντόνια για το μωρό. Πέρα από το γεγονός ότι αυτά πρέπει να αερίζονται και να πλένονται συχνά, για να μην αναπτύσσονται βακτήρια που μπορεί να βλάψουν τον ευαίσθητο οργανισμό του μωρού, πολλές φορές συμβαίνουν ατυχήματα. Αυτό σημαίνει ότι οι γονείς θα πρέπει να τα βάλουν για πλύσιμο πιο γρήγορα από ότι υπολόγιζαν. Αν, όμως, έχουν πολλά σεντόνια και πετσέτες, αυτό δεν θα είναι πρόβλημα, γιατί πάντα θα υπάρχουν καθαρές επιλογές στα συρτάρια τους.

 

3.   Παιχνίδια

 

Αν και ακόμα μιλάμε για ένα βρεφάκι, είναι σημαντικό από μικρή ηλικία να δέχεται πολλά ερεθίσματα, ώστε να μπορέσει πιο εύκολα και πιο γρήγορα να αρχίσει να αποκωδικοποιεί τον κόσμο γύρω του. Θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε παιδικά και βρεφικά παιχνίδια από το MR WOLF TOYS που θα κρατήσουν την προσοχή και το ενδιαφέρον του μωρού τόσο στην τωρινή όσο και σε μεγαλύτερη ηλικία. Αξίζει να σημειώσουμε ότι μπορείς να αγοράσεις ένα παιχνίδι που και εσύ ο ίδιος θα ήθελες να παίξεις, καθώς είναι ωφέλιμο για την ανάπτυξη του μωρού να μαθαίνει και να περνάει χρόνο με ενήλικες, είτε πρόκειται για τους γονείς του είτε για έμπιστα οικογενειακά και φιλικά πρόσωπα.

 

4.   Ρούχα

 

Δεν είναι εύκολο να έχεις ένα μωρό, καθώς θα πρέπει να περνάς ολόκληρες μέρες μέσα στο σπίτι, για να το φροντίζεις και να σιγουρεύεσαι ότι δεν του λείπει τίποτα. Επίσης, δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε τα ατελείωτα πέρα δώθε είτε για να το νανουρίσεις, να το ηρεμήσεις ή, όταν θα αρχίσει να μπουσουλάει, για να τρέχεις και εσύ από πίσω του. Όλα αυτα οδηγούν στο εύκολο συμπέρασμα ότι άνετα ρούχα, όπως οι φόρμες, οι φούτερ και οι πιτζάμες, είναι τέλεια δώρα για νέους γονείς.