Breaking News

4 Πρωτότυπα και Ρομαντικά Δώρα για την Σύζυγό σου

 


4 Πρωτότυπα και Ρομαντικά Δώρα για την Σύζυγό σου

 

Οι απόψεις για τον γάμο είναι πολλές, αλλά όλοι συμφωνούν ότι μεταξύ των συζύγων θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός και αλληλοϋποστήριξη. Ειδικά, μάλιστα, αν υπάρχουν και παιδιά στη μέση, τα προβλήματα του ζευγαριού θα πρέπει να επιλύονται γρήγορα και αποτελεσματικά, χωρίς να μεταφέρονται στα μικρότερα μέλη της οικογένειας.

 

Φυσικά, ένας γάμος δεν έχει μόνο προβλήματα. Το να χαίρεσαι να ξυπνήσεις το πρωί για να αντικρίσεις το αγαπημένο σου πρόσωπο δίπλα σου είναι μεγάλο κίνητρο για να αδράξεις την κάθε μέρα. Άλλωστε, ξέρεις ότι οτιδήποτε και να συμβεί αυτό το πρόσωπο θα είναι εκεί, για να σε βοηθήσει και να σε στηρίξει.

 

Αν θέλεις, λοιπόν, να δείξεις την αγάπη σου στην σύζυγό σου μέσα από ένα δώρο, μπορείς να πάρεις λίγη έμπνευση από τις ιδέες που θα βρεις παρακάτω.

 

Δώρο 1: Χειροποίητο Κόσμημα

 

Αν πιάνουν τα χέρια σου, μπορείς να αναβαθμίσεις το κλασικό δώρο του κοσμήματος, φτιάχνοντας εσύ ένα μόνος σου. Όπου και αν κατοικείς, υπάρχουν καταστήματα που πουλούν διακοσμητικά, υλικά και σύνεργα για να φτιάξεις χειροποίητα κοσμήματα στο σπίτι σου. Βέβαια, αν θέλεις να είσαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό, τότε μπορείς να φτιάξεις ένα κόσμημα από το fasmahellas.gr. Πιο συγκεκριμένα, θα περιγράψεις την ιδέα σου για το τέλειο κόσμημα, και εκείνοι θα την κάνουν πράξη. Φρόντισε μόνο να φτιάξεις ένα δαχτυλίδι που ταιριάζει με το στυλ της συζύγου σου, και όχι απλά κάτι που αρέσει σε σένα.

 

Δώρο 2: Συνεδρία Μασάζ

 

Αν η σύζυγός σου παραπονιέται ότι υποφέρει από πόνους στην πλάτη, στους ώμους ή από πονοκεφάλους, τότε μια συνεδρία για μασάζ είναι το τέλειο δώρο για εκείνη. Τα οφέλη είναι πολλά, καθώς πέρα από την ανακούφιση από τον πόνο, θα μπορέσει να χαλαρώσει και να αποφορτιστεί από το άγχος και το βάρος της δουλειάς ή από οτιδήποτε άλλο την στρεσάρει.

 

Θα ήταν ακόμα πιο όμορφα αν έκλεινες μία συνεδρία για ζευγάρια και πήγαινες και εσύ μαζί της. Αυτό σημαίνει ότι θα είστε ξαπλωμένοι στο ίδιο δωμάτιο αλλά σε διαφορετικά κρεβάτια και θα σας κάνουν μασάζ ταυτόχρονα.

 

Δώρο 3: Άλμπουμ Φωτογραφιών

 

Θυμάσαι που, πριν από τα κινητά, εκτυπώναμε τις φωτογραφίες και τις βάζαμε σε άλμπουμ φωτογραφιών; Αυτό μπορείς να κάνεις και τώρα! Στο ίντερνετ θα βρεις άπειρα άλμπουμ με εξαιρετικά εξώφυλλα και αμέτρητα μεγέθη. Αγόρασε αυτό που σου αρέσει περισσότερο και πιστεύεις ότι θα εντυπωσιάσει εξίσου την σύζυγό σου. Εκτύπωσε τις αγαπημένες σου φωτογραφίες, που είστε οι δυο σας ή με άλλους καλούς φίλους από την αρχή της σχέσης σας μέχρι σήμερα. Ανά μερικά χρόνια μπορείτε να το ανανεώνετε, ώστε να αναπολείτε και να χαίρεστε με τις όμορφες αναμνήσεις σας.

 

Δώρο 4:  Απόδραση για μερικές μέρες

 

Ανάλογα με την οικονομική και εργασιακή κατάσταση και των δυο σας, μπορείς να οργανώσεις μια εκδρομή/έκπληξη για έναν κοντινό ή μακρινό προορισμό. Φρόντισε να είσαι σίγουρος ότι δεν έχει κάποια σοβαρή οικογενειακή ή εργασιακή υποχρέωση που θα την εμποδίσει να ευχαριστηθεί την εξόρμησή σας.

 

Αν έχετε παιδιά, θα πρέπει, πριν κλείσεις οτιδήποτε, να σιγουρευτείς ότι υπάρχει ένα συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο που μπορεί να τα προσέχει για τις λίγες μέρες που θα λείψετε.