Breaking News

Κίεβο Άχρηστα τα πολυδιαφημισμένα Τουρκικά Drones Bayraktar


ΚΙΕΒΟ – Φάρσα στον πρόεδρο των Αμυντικών βιομηχανιών της Ουκρανίας. Ο Ουκρανός αξιωματούχος Σεργκέι Πασίνσκι που ηγείται της Ουκρανικής Ένωσης Αμυντικών Εταιρειών χαρακτήρισε τα τουρκικής κατασκευής μη επανδρωμένα αεροσκάφη Bayraktar απογοητευτικά και με παντελή έλλειψη μαχητικής αποτελεσματικότητας λόγω της εξαιρετικής ευπάθειας τους γενικά στα σύγχρονα συστήματα αεράμυνας.

Ο Πασίνσκι νόμιζε ότι μιλούσε με τον πρώην πρεσβευτή των ΗΠΑ στη Ρωσία Μάικλ ΜακΦόλ.Όμως στην πραγματικότητα συνομιλούσε με τους πολύ γνωστούς στη Ρωσία φαρσέρ Βοβάν και Λέξους.

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας, φάνηκε να παραδέχεται καθώς νόμιζε πως συνομιλούσε με τον Αμερικανό πρέσβη αναφέροντας ειρωνικά πως  «Υπάρχουν περισσότερα  απ αυτά για τις δημόσιες σχέσεις (PR) και τη διαφθορά στην προμήθεια τους απο την Τουρκία, παρά για  χρησιμότητα στη μάχη», σύμφωνα με ένα βίντεο που ανάρτησαν οι δύοΡώσοι  φαρσέρ στο κανάλι τους στο Telegram που φαίνεται να έχει μαγνητοσκοπηθεί στις αρχές του μήνα.

Ο πολιτικός που ηγείται της Ουκρανικής Ένωσης Αμυντικών Εταιρειών συνέχισε λέγοντας ότι το τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος, το οποίο τα δυτικά και ουκρανικά μέσα ενημέρωσης παρουσίασαν ως σημείο καμπής στο πεδίο της μάχης, τελικά στη στρατιωτική σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, ήταν «πριν από όλα ένα έργο δημοσίων σχέσεων» καθώς όλες οι αναφορές σ αυτό προήλθαν από εταιρείες image making και υπηρεσίες πληροφοριών για την δημιουργία εντυπώσεων.

«Εγώ προσωπικά δεν θα ξαναπώ ναι στην προμήθεια τους, γιατί είναι πολύ ευάλωτα στα σύγχρονα συστήματα αεράμυνας», είπε ο Πασίνσκι.

Πρόσθεσε ότι η Ουκρανία είχε πολλά Μπαϊρακτάρ πριν ξεσπάσουν οι μάχες. «Καταρρίφθηκαν όλοι μέσα σε μια εβδομάδα», είπε.

Και εξήγησε περαιτέρω: «Το drone δεν είναι ένα αυτόνομο όπλο και δεν μπορεί να λειτουργήσει από μόνο του καθώς καταρρίπτεται από το σύστημα αεράμυνας σε μια στιγμή και δεν μπορεί να  έχει αποτελεσματικότητα στη μάχη.Τουλάχιστον όχι αυτή που διαφημιζεται πως έχει, καθώς είναι πολύ ευάλωτο».

Πηγή: Wt news press


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ   Σκόπια - Ελλάδα 12-0 Σύλλογος ΄΄Μακεδονικής Γλώσσας΄΄ με Σφραγίδα Ελληνικού Δικαστηρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ   Οι γερμανικές οφειλές και οι ντουφεκιές στον αέρα




ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟ Ε.Α. - ΝΟΜΙΚΟ. ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 5.οο ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ( 6.οο ώρα Ελλάδας)


ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 6.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (7.30 ώρα Ελλάδας)


ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 10.οο ΤΟ ΒΡΑΔΥ (11.οο ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ)