Breaking News

Πολιτικό Κόμμα Νίκη η Όλη Αλήθεια?


 Τρέχουν τα κορόιδα για να κάνουν «παράγοντες» τον δάσκαλο και τους εκλεκτούς του! «Σφάζει» έναν - έναν ο Νατσιός τους υποψηφίους που βγήκαν πρώτοι σε σταυρούς για να βάλει στα ψηφοδέλτια τους φίλους του «κονκλάβιου». Μετά τον Μπαϊραμίδη που «αποκεφάλισε» από την Ανατολική Αττική σειρά πήρε η Ζιάγκα από την Λάρισα. «Πρέπει να επιδείξετε θυσιαστικό πνεύμα» (!) λέει στους διαμαρτυρόμενους ως μεσσίας!

Η αρχή του «ενός ανδρός» όταν είναι πλαισιωμένη και με αλαζονεία, πολιτική απειρία και οδηγίες που εκτελούνται κατ' εντολή από το Μέγαρο Μαξίμου  οδηγεί σε τέτοια φαινόμενα. Μύρισε καρέκλες και κρατικό χρήμα ο «δασκαλάκος» και «αποκεφαλίζει» όσους νομίζει ότι είναι εμπόδιο στην συνεργασία που ετοιμάζει με την Νέα Δημοκρατία. Μετά τον αποκεφαλισμό του πρώτου σε σταυρούς Μπαϊραμίδη από την Ανατολική Αττική όπως αποκάλυψε το edolio5 σειρά πήρε η Βασιλική Ζιάγκα από τον νομό Λαρίσης που εξελέγη πρώτη με  3.491 σταυρούς όπου φυσικά προκάλεσε την έντονη αντίδρασή της.

«Ομαδικό και θυσιαστικό» πνεύμα και… επίκληση της Πίστης επικαλείται σε όποιον διαμαρτύρεται! Για να δικαιολογήσει την «εκπαραθύρωση» της υποψηφίας Βασιλικής Ζιάκα στην περιφέρεια της Λάρισας η οποία αν και εξελέγη πρώτη σε «σταυρούς» στην αναμέτρηση του Μαϊου, σε αυτή τοποθετήθηκε για τις εκλογές του Ιουνίου ο κ. Γιώργος Ρούντας, αντιπρόεδρος του κόμματος, μόνιμος στην Αθήνα με καταγωγή από τα Ζαγοροχώρια Ηπείρου και την Κόρινθο. (Δηλαδή, οι εν Χριστό αδελφοί της ηγεσίας του κόμματος «ΝΙΚΗ», αποφασίζουν και … διατάσσουν, τον νομό Λαρίσης, να τον εκπροσωπήσει στην βουλή, ο Αθηναίος  Αντιπρόεδρος και όχι η Λαρισαία κ. Βασιλική Ζιάκα, που την εμπιστεύτηκαν οι Λαρισαίοι και την εξέλεξαν πρώτη σε σταυρούς στις πρόσφατες εθνικές εκλογές !!!). Μιλάμε για τουρλουμπούκι της πλάκας άνευ σοβαρότητας που μυρίστηκε πιθανή εκροή κρατικού χρήματος και προσπαθεί να φτιάξει την παρέα του για την διαχείριση του.

Πηγή: Με την ευγενική άδεια του Άρη Σπίνου και του edolio5

Σ.Σ. Ότι και να πούμε για την πολιτική σκηνή στην Ελλάδα ίσως είναι λίγο τελικά.....Μιντιάρχες σε άμεση σχέση με τον Υπόκοσμο, με τις ηγετικές Οικογένειες Εξουσίας, Δωροδοκίες, Συμβόλαια Θανάτου, Δολοφονίες, Σκάνδαλα Οικονομικά, Παιδεραστία, και τόσων άλλων συμβάντων....μια βρωμιά και μια δυσωδία παντού..... Που πρέπει τελικά να πιστέψει ο Έλληνας? Που και ποιόν μπορεί να εμπιστευτεί σε αυτή την έρμη την Πατρίδα? Τελικά ποιός ή ποιοί διοικούν την Ελλάδα και τί νόημα έχει η ψήφος και οι εκλογές κάθε 4 χρόνια? Μήπως πρέπει να συμβεί κάτι που θα σαρώσει τα πάντα να μην μείνει τίποτα όρθιο και να ξαναστηθεί από την αρχή? Θα ηθελα πολύ να μην πιστέψω αυτά που γράφει ο κύριος Σπίνος για τον κύριο Νατσιό. Όμως που είναι η αντίδραση του κόμματος Νίκη σε αυτά που γράφονται? Πολλά τα ερωτηματικά -όχι με κακεντρέχεια- προσωπικά θα επιθυμούσα όχι μόνο τον κύριο Νατσιό στην Βουλή αλλά και πολλούς άλλους Έλληνες Πατριώτες. Όμως όχι να συμβαίνουν αυτά και να πλανάται αυτή η εικόνα για το συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα και να μην αντιδρά να μην επεμβαίνει και να πεί: stop κάνεις λάθος κύριε Σπίνο. Δυστυχώς όμως προφανώς ο Άρης Σπίνος έχει δίκιο..... Κρίμα για το Νίκη

Κώστας Κανάκας