Breaking News

Ιταλία 94χρονος κάλεσε Αστυνομία για Ευχές


Ο 94χρονος καλεί την αστυνομία για ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ επειδή είναι μόνος

Η Carabinieri είχε μια ειδική αποστολή κοντά στην Μπολόνια: Ήρθαν επειδή ένας ηλικιωμένος άντρας ένιωθε μοναξιά και κατάθλιψη τα Χριστούγεννα.

Ένιωθε μόνος και ήθελε να ευχηθεί σε κάποιον για τα Χριστούγεννα                                                     Ό 94χρονος κάλεσε τον αριθμό έκτακτης ανάγκης στο Alto Reno Terme, όχι μακριά από την ιταλική πόλη της Μπολόνια, επειδή ήταν μοναχικός. "Είμαι εντάξει. Το μόνο που λείπει είναι ένα άτομο με το οποίο μπορώ να ευχηθώ  για τα Χριστούγεννα", είπε ο συνταξιούχος όταν κάλεσε την αστυνομία Carabinieri.                                                                                                          "Αν είχατε έναν αξιωματικό που θα μπορούσε να έρθει να με δει για δέκα λεπτά," αυτός ρώτησε. Τα παιδιά του είναι μακριά και ο ίδιος αισθάνεται κατάθλιψη.

Στην πραγματικότητα, η Carabinieri ήρθε να τον δει λίγο αργότερα. Οι τρεις από αυτούς τσούγκρισαν ποτήρια με τον άνδρα τα Χριστούγεννα, όπως δείχνει μια φωτογραφία. Σύμφωνα με το Carabinieri, μοιράστηκε ανέκδοτα σχετικά με τις εμπειρίες του στον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο και πραγματοποίησε βιντεοκλήση με τους αξιωματικούς στους συγγενείς του.

Λόγω της πανδημίας της κορώνας, ισχύουν αυστηροί περιορισμοί ταξιδιού και εξόδου στην Ιταλία κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έως τις αρχές Ιανουαρίου. Πριν από τις διακοπές, ο Πάπας Φραγκίσκος είχε υπενθυμίσει σε όλους να σκεφτούν τους άρρωστους και μοναχικούς τα Χριστούγεννα.


Ακολουθείστε μας στο facebook