Breaking News

Thetahealing Τεχνική Διαλογισμού


Στην εκπομπή ΓΝΩΜΕΣ με τον Στέλιο Λαπαθιώτη που μεταδίδεται κάθε Κυριακή ώρα 6.οο το απόγευμα ( 7 ώρα Ελλάδας ) ο Παναγιώτης Μοναχός και η Ιωάννα Μπακρατσά, ThetaHealing® Masters και Certificates of Science, Εκπαιδευτές και Σύμβουλοι, σας καλωσορίζουν στον κόσμο της τεχνικής διαλογισμού ThetaHealing®, η οποία χρησιμοποιεί μια πνευματική φιλοσοφία για την βελτίωση και εξέλιξη σώματος, νου και πνεύματος!

Η τεχνική ThetaHealing δημιουργήθηκε από Vianna Stibal το 1995 κατά τη διάρκεια της προσωπικής της διαδρομής που πέρασε για να αποκτήσει υγεία.

Η τεχνική ThetaHealing είναι μια διαλογιστική τεχνική και πνευματική φιλοσοφία – δεν εστιάζει σε μια θρησκεία, αλλά τις αποδέχεται όλες – με σκοπό να έλθει πιο κοντά στο Δημιουργό.

Είναι μια μέθοδος εξάσκησης νου, σώματος και πνεύματός που σας επιτρέπει να καθαρίσετε περιοριστικές πεποιθήσεις και να ζήσετε τη ζωή με θετικές σκέψεις, αναπτύσσοντας αρετές σε όλα όσα κάνετε. Μέσα από το διαλογισμό και την προσευχή, η τεχνική ThetaHealing δημιουργεί ένα θετικό τρόπο ζωής.

Η τεχνική ThetaHealing πάντα διδάσκεται για να χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά με τη συμβατική ιατρική. Διδάσκει πώς να θέτετε σε λειτουργία τη δική σας φυσική διαίσθηση, βασιζόμενη στην ανιδιοτελή αγάπη του Δημιουργού Όλων Όσων Υπάρχουν να κάνει την πραγματική «δουλειά».

Πιστεύουμε ότι αλλάζοντας τον κύκλο των εγκεφαλικών κυμάτων μας, ώστε να συμπεριλαμβάνει την κατάσταση «θήτα», μπορούμε πραγματικά να παρακολουθήσουμε το Δημιουργό Όλων Όσων Υπάρχουν να δημιουργεί στιγμιαία σωματική και συναισθηματική ευεξία.

Έχουμε δει ότι με την τεχνική ThetaHealing οι διαισθητικές ικανότητες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επιτευχθεί αυθόρμητη σωματική και συναισθηματική ευεξία.

Η τεχνική ThetaHealing διδάσκεται σε περισσότερες από 27 χώρες και είναι μια από τις ταχύτερες και αποτελεσματικότερες μεθόδους θεραπείας και προσωπικής ανάπτυξης.

Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα τεχνικών που προάγουν την εναρμόνιση ψυχής, σώματος και νου, προσεγγίζοντας τον άνθρωπο στην ολότητά του.

Το ThetaHealing έχει πάρει την ονομασία του από τα κύματα «Θήτα» του εγκεφάλου.

Η επιστήμη έχει πλέον αποδείξει πως όταν ο εγκέφαλος βρίσκεται σε κατάσταση «Θήτα», δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για να υλοποιήσουμε όλα όσα επιθυμούμε.


Οι εκδόσεις μας ονομάζονται Wize Bee Publications και τα βιβλία που έχουμε εκδώσει ήδη είναι:

- Επτά Επίπεδα της Ύπαρξης - Η Φιλοσοφία της Τεχνικής ThetaHealing

- ThetaHealing RHYTHM - Για να Βρεις το Ιδανικό σου Βάρος


Περισσότερα για την thetahealing στην ιστοσελίδα     thetahealinghellas.com

Ευχαριστούμε πολύ την κυρία Μπακρατσά και τον κύριο Μοναχό για την πολύ ενδιαφέρουσα ραδιοφωνική μας συζήτηση.


Επικοινωνία : 

Iωάννα Μπακρατσά

Σύμβουλος και Εκπαιδεύτρια ThetaHealing

ThetaHealing Master & Certificate of Science

Κινητό: +30 6937 067 936 (WhatsApp, Telegram, Viber)

Email: ioannabakratsa@gmail.com

Σελίδα Facebook: ThetaCosmos

 

Παναγιώτης Μοναχός

Σύμβουλος και Εκπαιδευτής ThetaHealing

ThetaHealing Master & Certificate of Science

Κινητό: +30 6956 548 398 (WhatsApp, Telegram, Viber)

Email: panmonachos@gmail.com

Σελίδα Facebook: ThetaCosmos


ιστοσελίδα:    https://thetahealinghellas.com