Breaking News

Άρθρο του κυρίου Αντώνη Παπαντωνίου

 

Με αφορμή την τραγική κατάσταση που βρισκόμαστε, όχι μόνον εμείς αλλά ο Πλανήτης ολόκληρος με την Αμείλικτη Επίθεση που δεχόμαστε από το Απρόσωπο Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Σύστημα με εκτελεστή τις απανταχού «Κυβερνήσεις» και όχι μόνον, για να πραγματοποιήσουν το Όνειρο που είχαν πάντα και που είναι να έχουν τον ΑΠΟΛΥΤΟ έλεγχο πάνω στους Ανθρώπους με την πλήρη υποταγή τους, θεωρώ ότι πρέπει να εκφράσω την άποψή μου όσον αφορά  τον τρόπο αντιμετώπισής της, για προβληματισμό όλων μας.

Καθημερινά παρατηρούμε αντιδράσεις των Πολιτών παντού που αρκετές φορές παίρνουν τη μορφή δυναμικών συγκρούσεων με τις Δυνάμεις Καταστολής των Εγκληματιών, από τις οποίες έχουν προκύψει ακόμα και Νεκροί αλλά και σοβαρά τραυματισμένοι, όπως π.χ. στη Γαλλία. Παρ όλα αυτά ελέγχοντας οι Εγκληματίες, η λεγόμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων όλους απολύτως τους μηχανισμούς Εξουσίας Εσωτερικούς των Κρατών(Πολιτικά Κόμματα-Δικαιοσύνη-Ένοπλες Δυνάμεις-Τύπο), αλλά και τους Διεθνείς, με μπροστάρη τον Ο.Η.Ε. που δεν υπερασπίζεται και δεν σέβεται ΟΥΤΕ και αυτό το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ του, καμία έστω αναστολή των Επιθέσεων δεν παρατηρείται αλλά αντίθετα οι Επιθέσεις με πρωτοφανή μανία εντείνονται.

Αυτό δείχνει ότι οι συμβατικοί τρόποι αντίδρασης των Λαών σε Αντιλαικές  Κυβερνήσεις και μέτρα δεν μπορεί να είναι οι παραδοσιακοί, δηλ. απλές Διαδηλώσεις που συγκεντρώνουν, ακόμα και μεγάλο αριθμό Πολιτών, σε ένα συγκεκριμένο Χώρο για μια μικρή, συνήθως, χρονική  Διάρκεια. Αυτοί Χώροι είναι εύκολα ελεγχόμενοι από τις Δυνάμεις Καταστολής που έχουν όλα τα μέσα για τον σκοπό αυτό, όπως π.χ. συμβαίνει σε εμάς στην Πλατεία Συντάγματος

Κατά την άποψή μου λοιπόν θα πρέπει να αναπροσαρμόσουμε την Στρατηγική μας, όσον αφορά τους  Τρόπους και τα Μέσα.

      Οι τρόποι λοιπόν που σκέπτομαι εγώ είναι:

          1.- Εκλογικές Διαδικασίες.

          2.- Νομικές Διαδικασίες

          3.- Διαδηλώσεις.

 Όσον αφορά τους  1+2 δεν έχω βρεί στην Ιστορία διαχρονικά περίπτωση που  ένα Καθεστώς ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ η ΚΑΤΟΧΙΚΟ να άλλαξε  με έναν από τους δύο αυτούς τρόπους. Πάντοτε η ΚΑΤΕΡΡΕΑΝ η ΑΝΑΤΡΕΠΟΤΑΝ.

               Όσον αφορά τον τρίτο τρόπο ας δούμε τα Μέσα:

 1.- Ένοπλη Σύγκρουση. ΔΕΝ μπορώ, λόγω χαρακτήρα αλλά και μειωμένης μακροχρόνιας αποτελεσματικότητας, να προτείνω. Ας θυμηθούμε τις εικόνες από την Επανάσταση και για την Ανατροπή του ΣΑΧΗ  στην Περσία.

 2.- ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ: Μπορεί να υλοποιηθεί με:

                α) Μη προσέλευση των Εργαζομένων στον Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα με διάρκεια μέχρι την πτώση του Καθεστώτος ΚΑΤΟΧΗΣ. Σε περίπτωση που η Εξουσιαστές ενεργοποιήσουν τις διαδικασίες επιστράτευσης, συνεχίζουμε κανονικά αγνοώντας. Πόσους θα βάλουν Φυλακή και με τι ταχύτητα;;;

               β) Παραμένουμε στα σπίτια μας μη συμμετέχοντας σε καμία δραστηριότητα, έχοντας προμηθευτεί τα απολύτως αναγκαία για την επιβίωσή μας, κα αναρτούμε αφίσες έξω από τα σπίτια μας με ανάλογα Συνθήματα και την Ελληνική Σημαία.  Εκτιμώ ότι δεν θα χρειαστούν περισσότερες από 20-25 Ημέρες.

               γ) Οι έμποροι-καταστηματάρχες κλείνουν τα καταστήματά τους, με αναρτήσεις όπως πιο πάνω. Έτσι κι αλλιώς δεν θα έχουν καμία η ελάχιστη κίνηση γιατί το εισόδημα των Πολιτών θα καταρρεύσει.

                δ) Σε όλες τις Κεντρικές Πλατείες όλων των Πόλεων συγκεντρώνονται οι Κάτοικοικαι παραμένουν εκεί ειρηνικά με Ντουντούκες και Αφίσες με Απελευθερωτικά Συνθήματα. Το πλεονέκτημα είναι  ότι διασπώνται οι Δυνάμεις Καταστολής, ακυρώνεται η λειτουργία του Κράτους γιατί όλες οι Δημόσιες Υπηρεσίες και Τράπεζες βρίσκονται γύρω η πολύ κοντά στο Χώρο αυτό και γιατί και η ρίψη Χημικών, αν, δύσκολα να είναι εκτεταμένη γιατί βρίσκονται Κατοικιες-Σχολεία και άλλοι ιδιαίτερα ευαίσθητοι Χώροι.

               ε) Οι αγρότες αντί να κλείσουν την κυκλοφορία των οχημάτων στις Εθνικές Οδούς και να βρίσκονται σε αντιπαράθεση με Πολίτες που εμποδίζεται η μετακίνησή τους και που πολλές φορές είναι πολύ αναγκαία, παίρνουν τα μηχανοκίνητα Μέσα που διαθέτουν  για τις Αγροτικές Εργασίες τους και πηγαίνουν και σταθμεύουν στις Κεντρικές Πλατείες των Περιοχών τους.

               στ) το ίδιο όπως πιο πάνω και οι Ιδιοκτήτες Οχημάτων Διεθνών Μεταφορών.

 Τελειώνοντας την παρουσίαση της σκέψης μου θέλω να επισημάνω ότι αρκεί τα πιο πάνω να εφαρμοστούν ακόμα και με ένα ποσοστό 50% για να μπορέσουμε να ζήσουμε σαν

                        ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ!

 

                                                                                                Ερέτρια 22-8-2021

                                                                                            Αντώνης Παπαντωνίου

                                                                                               Υποναύαρχος Λ.Σ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ   Ευρωπαϊκή Ένωση Γερμανία Ξεκινά η Εφαρμογή του άυλου Ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ    Ειδικές Δυνάμεις στην Αρχαία Σπάρτη



    ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ.            ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ  ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΑΣ, ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ, ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ






ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ
 ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ












ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ 
ΜΕ  ΤΟΝ  ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ (Ναύαρχο Ε.Α.)

ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 5.οο το απόγευμα ( 6.οο ώρα Ελλάδας)