Breaking News

Η Νέα Ρωσική Mc Donalds σχεδιάζει να Ανοίγει 80 φαστ φουντ Κάθε Εβδομάδα

 


Η ρωσική McDonald's σχεδιάζει να ανοίγει έως και 80 εστιατόρια κάθε εβδομάδα

Ο επιχειρηματίας Alexander Govor, ο οποίος ''αγόρασε'' τη ρωσική επιχείρηση των McDonald's, ανακοίνωσε στις 11 Ιουνίου τα σχέδιά του να αυξήσει από 50 σε 80 τα ανακαινισμένα εστιατόρια που παρέλαβε κάθε εβδομάδα.

Αλήθειες με την ματιά του Βασίλη Παρασκευαΐδη στο κανάλι μας στο YouTube ellines tv

«Αύριο ανοίγουμε 15 εστιατόρια, στη συνέχεια ανοίγουμε έως και 50 ακόμη εστιατόρια κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στη Μόσχα και στην περιοχή της Μόσχας. Και κάθε εβδομάδα θα ανοίγουμε από 50 έως 80 εστιατόρια », είπε ο επιχειρηματίας στο τηλεοπτικό κανάλι Rossiya 24 .

Σύμφωνα με τον Govor, και τα 850 εστιατόρια θα ανοίξουν σε ενάμιση έως δύο μήνες. Καταστήματα φαστ φούντ  που τώρα είναι κλειστά θα ανοίξουν πρώτα στη Μόσχα και την περιοχή της Μόσχας και στη συνέχεια στην Άπω Ανατολή, τη Σιβηρία και τα Ουράλια.

Στις 10 Ιουνίου, η υπηρεσία Τύπου της εταιρείας ανέφερε ότι τα εστιατόρια της πρώην αλυσίδας McDonald's, η οποία θα ανοίξει στη Μόσχα στις 12 Ιουνίου, εμφανίζονται στους χάρτες της υπηρεσίας Yandex με το όνομα "Mac". Με αυτό το όνομα, τα εστιατόρια εμφανίζονται, ιδίως, στην περιοχή των σταθμών του μετρό Pushkinskaya και Tretyakovskaya.

Ο J. Κωνσταντίνου μας μιλάει για όλα στο κανάλι μας στο YouTube ellinestv

Την ίδια μέρα έγινε γνωστό ότι οι χρήστες των social media επέκριναν το νέο λογότυπο για την αλυσίδα fast food που θα αντικαταστήσει τα McDonald's. Οι Ρώσοι θεώρησαν το συνδυασμό χρωμάτων ανεπιτυχές και τα ίδια τα σύμβολα ήταν ξεπερασμένα και στερούνται πρωτοτυπίας.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube εδώ

Την προηγούμενη μέρα, στις 9 Ιουνίου, η υπηρεσία Τύπου της εταιρείας είπε στην Izvestia ότι το νέο λογότυπο της αλυσίδας εστιατορίων γρήγορου φαγητού θα είναι δύο κίτρινα μπαστούνια, που συμβολίζουν τις τηγανιτές πατάτες, και ένας κίτρινο-πορτοκαλί κύκλος, που αντιπροσωπεύει ένα μπέργκερ. οι εικόνες τοποθετούνται σε φόντο πράσινου χρώματος, το οποίο υποδηλώνει την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που έχουν συνηθίσει οι επισκέπτες.

Νωρίτερα τον Ιούνιο, η Izvestia ανακάλυψε πώς θα είναι η στολή των εργαζομένων της νέας αλυσίδας fast food. Οι γυναίκες θα πρέπει να φορούν λευκό πουά φόρεμα και μαύρη ποδιά, ενώ οι άνδρες θα πρέπει να φορούν λευκό πουκάμισο και μαύρο παντελόνι. Όλα οι ενδυμασίες του προσωπικού θα φέρουν το νέο λογότυπο της εταιρείας καθώς και το όνομα του εργαζόμενου σε ειδική μικρή πινακίδα που θα φοριέται στην αριστερή πλευρά του πουκάμισου ή στην ποδιά σε εμφανές σημείο.

Η McDonald's ανακοίνωσε την αναστολή των εργασιών στη Ρωσία στις 14 Μαρτίου. Στη συνέχεια, η απόφαση εξηγήθηκε από τις «λειτουργικές, τεχνικές και υλικοτεχνικές δυσκολίες» που προέκυψαν. Αργότερα, στις 19 Μαΐου, έγινε γνωστό ότι η επιχείρηση εστιατορίου θα περνούσε στα χέρια του Σιβηρικού συνεργάτη της εταιρείας Alexander Govor. Ο επιχειρηματίας συνεργαζόταν με την συγκεκριμένη αλυσίδα εστιατορίων σχεδόν 10 χρόνια.

Πηγή: Russian economy review

Σ.Σ. Τελικά οι Ρώσοι ακόμη και από την έξοδο των μεγάλων εταιρειών πάλι επωφελήθηκαν. Αφού όλα έμειναν όπως ήταν, άθικτα και έτοιμα για δουλειά. Τα πήρε ο κύριος Govor κοψοχρονιά.... Έτσι μάλλον γίνεται ο καθένας πλούσιος, χωρίς πολλή προσπάθεια.... Βλαδίμηρε άλλους τους καις τα σπίτια κι άλλους τους φτιάχνεις ''μάγκες''.  Φανταστείτε τι γίνεται σε άλλους τομείς της Ρωσικής οικονομίας, όπως Ναυτιλία, Αεροδιαστημική, Φυσικό Αέριο, Κατασκευές κ.λ.π  από επιχειρήσεις της Δύσης που εγκατέλειψαν την Ρωσία.... του Δώσε και μένα Πούτιν γίνεται.  Άλλα κόλπα. 



          Αντώνης Παπαντωνίου Ναύαρχος ε.α. - Νομικός  Συζήτηση με Θέμα Ελληνοτουρκικά


                                     Νίκος Ιγγλέσης Ελληνοτουρκικά Ιστορία Μέρος Πρώτο