Breaking News

Ερντογάν ο Φίλος μας Δεν Θα Ξεχάσουμε Ποτέ τη Σφαγή της Τριπολιτσάς

 


Έμπρηστική ανάρτηση Ερντογάν: «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τη Σφαγή της Τριπολιτσάς»

«Δολοφονήθηκαν ανεξαιρέτως όλοι μέσα στην πόλη. Ήταν αδέλφια μας Τούρκοι και Αλβανοί αδελφοί μας καθώς και Εβραίοι»

«Δεν ξεχάσαμε και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τη Σφαγή της Τριπολιτσάς», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος πρόεδρος, επιμένοντας στην εθνικιστική ρητορική, φτάνει στο σημείο να κάνει ανάρτηση για την άλωση της Τριπολιτσάς που σημειώθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 1821.

«Δεν ξεχάσαμε και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τη Σφαγή της Τριπολιτσάς, που έγινε στις 23 Σεπτεμβρίου 1821, στην οποία δολοφονήθηκαν βάναυσα χιλιάδες μουσουλμάνοι Τούρκοι, Αλβανοί αδελφοί μας και Εβραίοι», επισημαίνει ακόμη ο Τούρκος πρόεδρος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος βρέθηκε στην Νέα Υόρκη για την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, συνέχισε τις επιθέσεις κατά της Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα από το βήμα της συνέλευσης κατηγόρησε την Ελλάδα ότι «μετατρέπει το Αιγαίο σε νεκροταφείο προσφύγων», δειχνοντας μάλιστα φωτογραφίες από νεκρά προσφυγόπουλα.

Οι εμπρηστικές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου δεν έμειναν αναπάντητες από την ελληνική κυβέρνηση. Πιο συγκεκριμένα η Αθήνα επέλεξε να δώσει μια ψύχραιμη απάντηση λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τους όρους καλής γειτονίας. «Την καλούμε να επανέλθει στον χώρο της λογικής» δήλωσε συγκεκριμένα για την Τουρκία ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Απαντώντας στους τουρκικούς ισχυρισμούς περί ελληνικής δήθεν επιθετικής συμπεριφοράς, ο κ.Δένδιας τόνισε τα εξής: «Η χώρα που ευθέως απειλεί με πόλεμο, που έχει εκδώσει casus belli, που αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία στα νησιά του Αιγαίου, έρχεται να μιλήσει για σχέσεις καλής γειτονίας».

Σ.Σ. Κι εμείς οι Έλληνες αλλάζουμε τα βιβλία της Ιστορίας μας στα σχολεία για να δείξουμε πως ξεχνάμε σε μια ακόμη βλακώδη προσπάθεια κατευνασμού της Τουρκικής Επιθετικότητας. Ακούσαμε δηλώσεις Ελλήνων Εκπαιδευτικών για το ότι ''έγινε ένας Συνωστισμός στη Σμύρνη'' δηλώσεις Υπουργών Ελληνικών κυβερνήσεων '' ας πάρει και μερικά νησιά η Τουρκία έχουμε τόσα'' και άλλες πολλές ηλιθιότητες απο επίσημα Ελληνικά χείλη. Οι Τούρκοι δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν να διεκδικούν και να ποτίζουν το δέντρο της εκδίκησης μιας και θεωρούν εμάς ως τους κυριότερους εχθρούς τους Έθνους τους. Μιά ματιά στα σχολικά βιβλία της Τουρκίας θα πείσει και τον πιο επιφυλακτικό ότι οι Τούρκοι δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχθούν ότι έχασαν την αυτοκρατορία τους. Ειδικά για τους Έλληνες  όπως δηλώνει και ο Τούρκος πρόεδρος ''ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ''. Εμείς απαντάμε στον κύριο Ερντογάν πως:  ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ τις σφαγές και τις ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ που έχετε κάνει ΕΝΑΝΤΙΟΝ των ΕΛΛΗΝΩΝ και όχι μόνο. Απλά εμείς δεν έχουμε ένα αρχηγό Κράτους που να έχει τα κοχόνες για τέτοιες δηλώσεις όπως εσείς κύριε Ερντογάν. Αλλά και μετά απο τόσα χρόνια κυβερνήσεων αντεθνικών και κλεφτών καθώς και πειραμάτων σε αριστερόστροφες ιδεοληψίες, ο Έλληνας έχει μια κλίση προς τον εθνομηδενισμό..... Εσείς καλά κάνετε και φανατίζετε τους πολίτες σας εναντίων των Ελλήνων. Εμείς όπως βλέπετε αλλάζουμε ακόμη και ονομασίες οδών και δρόμων, ιστορικών βιβλίων και πολλών άλλων για να μην σας ενοχλούν αγαπητέ και πάντα φιλικέ κύριε Ερντογάν. Με τις υγείες μας λοιπόν και ο Θεός βοηθός.....


Πηγή: Α.Π.Ε. - Μ.Π.Ε. Κείμενο Κώστας Κανάκας για το ellinesradio.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ιράν Δεύτερη Δολοφονία νεαρής Γυναίκας Έτοιμος ο Στρατός στους Δρόμους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Το προληπτικό πλήγμα στην ελληνοτουρκική αντιπαράθεση
Εκπομπή ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ καλεσμένος ο Τζέημς Σώντερς 

Εκπομπή με την Μάντι Σεβαστού Εκπρόσωπο Τύπου του ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ Φαίδων Βόβολης

Εκπομπή ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ καλεσμένος ο Ευάγγελος Αντώναρος


Εκπομπή ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ με τον Αντώνη Παπαντωνίου Ναύαρχο ε.α. - Νομικό