Breaking News

Ιράν Δεύτερη Δολοφονία νεαρής Γυναίκας Έτοιμος ο Στρατός στους Δρόμους

 


Απίστευτα γεγονότα συμβαίνουν στην χώρα που έχει ιστορία αιώνων. Η πανάρχαια Περσία με ότι έχει δώσει στον ανθρώπινο πολιτισμό μέχρι σήμερα περνάει ίσως την μεγαλύτερη κρίση απο την εποχή της εγκαθίδρυσης του Θεοκρατικού καθεστώτος. Η ανθρώπινη ζωή μηδενίζεται καθώς αναμετριέται με τον φανατισμό και την υπερβολή. Ο 21ος αιώνας μας βρίσκει απροετοίμαστους για την στοιχειώδη λογική καθώς υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν την Γυναίκα ως ανθρώπινο όν δεύτερης και τρίτης διαλογής κατώτερη από τον άνδρα με ανύπαρκτη θέση σε κοινωνίες που εμείς στη Δύση δεν μπορούμε να κατανοήσουμε. 

Μετά από τις τεράστιες διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες στο Ιράν για την δολοφονία της νεαρής γυναίκας από την Αστυνομία Ηθών της χώρας επειδή δεν φορούσε σωστά την μαντίλα, ο ιρανικός στρατός προειδοποίησε σήμερα ότι θα «αντιμετωπίσει τους εχθρούς» για να εγγυηθεί την ασφάλεια και την ειρήνη στη χώρα, σύμφωνα με μια ανακοίνωση, καθώς γιγαντώνονται οι διαδηλώσεις για τον θάνατο και δεύτερης νεαρής γυναίκας που βρισκόταν υπό κράτηση από την αστυνομία ηθών και 36 άνθρωποι έχουν μέχρι στιγμής σκοτωθεί στις επιχειρήσεις καταστολής, σύμφωνα με απολογισμό που έδωσε στη δημοσιότητα ΜΚΟ για τα ανθρώπινα δικαιώματα με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Σε ανακοίνωσή του ο στρατός αναφέρει ότι «αυτές οι απέλπιδες ενέργειες εντάσσονται στη σατανική στρατηγική του εχθρού για την αποδυνάμωση του ισλαμικού καθεστώτος».

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗ ΖΥΡΙΧΗ

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαχσά Αμινί, 22 ετών, που καταγόταν από την επαρχία Κουρδιστάν, συνελήφθη στις 13 Σεπτεμβρίου στην Τεχεράνη την οποία επισκεπτόταν με την οικογένειά της, επειδή δεν τήρησε τη νομοθεσία για τη μαντήλα, από την αστυνομία ηθών, μια μονάδα αρμόδια να επιβάλλει τους αυστηρούς ενδυματολογικούς κανόνες της χώρας.

Στο Ιράν οι γυναίκες είναι υποχρεωμένες να καλύπτουν τα μαλλιά τους όταν βρίσκονται σε δημόσιους χώρους. Επίσης η αστυνομία ηθών απαγορεύει στις γυναίκες να φορούν κοντά παλτό, πάνω από το γόνατο, στενά παντελόνια και τζιν με σκισίματα καθώς και ρούχα με έντονα χρώματα, μεταξύ άλλων.

Η Αμινί έπεσε σε κώμα μετά τη σύλληψή της και πέθανε στις 16 Σεπτεμβρίου στο νοσοκομείο όπου είχε διακομιστεί, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση και δήλωσε η οικογένεια.

Ακτιβιστές καταγγέλλουν ότι τραυματίστηκε στο κεφάλι όσο βρισκόταν υπό κράτηση. Η ιρανική αστυνομία απέρριψε τις κατηγορίες και ξεκίνησε έρευνα.

Ο θάνατος της Αμινί προκάλεσε τεράστιο κύμα οργής και τις χειρότερες διαδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο Ιράν από το 2019.

Οι γυναίκες καίνε τις μαντήλες τους στην μέση του δρόμου και ο κόσμος χειροκροτεί. Οργανώσεις προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αναφέρουν πως τουλάχιστον 36 άνθρωποι μέχρι τώρα έχουν χάσει τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων. Λόγω όμως της περιορισμένης πρόσβασης σε πληροφόρηση οι νεκροί δυστυχώς θα είναι πολύ περισσότεροι.

«Κατά την 7η ημέρα της διαμαρτυρίας στο Ιράν, οι αρχές παραδέχτηκαν τουλάχιστον 17 θανάτους, αλλά ανεξάρτητες πηγές κάνουν λόγο για 36», ανέφερε η οργάνωση σε χθεσινή της ανάρτηση στο Twitter.

«Να αναμένετε ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί. Οι παγκόσμιοι ηγέτες πρέπει να πιέσουν τους ιρανούς αξιωματούχους να επιτρέψουν τις διαδηλώσεις χωρίς τη χρήση φονικής βίας. Η κυβέρνηση έχει απαντήσει με αληθινά πυρά, με σφαίρες και δακρυγόνα, σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνουν διαδηλωτές να αιμορραγούν», αναφέρεται σε ανακοίνωση της CHRI.

Η κρατική τηλεόραση του Ιράν, ωστόσο, επιμένει σε έναν πολύ πιο μικρό αριθμό, επιμένοντας στους 17 νεκρούς. Ανάμεσα σε αυτούς υποστηρίζει ότι βρίσκονται και πολλοί αστυνομικοί που έπεσαν θύμα των διαδηλωτών. Οι Ιρανοί αξιωματούχοι προσπαθούν να πείσουν το εγχώριο ακροατήριο και όχι μόνο ότι δεν υπάρχει καμία ανάμειξη των δυνάμεων ασφαλείας στους θανάτους των διαδηλωτών. Οι διαδηλώσεις για τον θάνατο της νεαρής κοπέλας πάντως έχουν μετατραπεί σε αντικυβερνητικές κινητοποιήσεις.

Σ.Σ. Ας αναρωτηθούμε εμείς στην Ελλάδα ποιούς θέλουμε να εισάγουμε για να καλύψουμε το Δημογραφικό μας πρόβλημα όπως μας λένε οι πολιτικοί της Πατρίδας μας. Ας αναρωτηθούμε αν μπορούν να αφομειωθούν όλοι όσοι έρχονται παράνομα στην Ελλάδα με τους Έλληνες. Ρωτήθηκαν ποτέ οι πολίτες αν συμφωνούν με τις αποφάσεις των πολιτικών κομμάτων σχετικά με το θέμα αυτό? Φυσικά και όχι. Δεν είναι αντίθετοι οι Έλληνες με την πολυπολιτισμική κοινωνία. Νομίζουμε είναι αντίθετοι με την επέλαση και εισβολή ανθρώπων ανεξέλεγκτα, με την παράνοια και τις διακρίσεις εις βάρος των ίδιων των Ελλήνων, είναι αντίθετοι με τον φανατισμό που έρχεται μαζί με τους νεοφερμενους, είναι αντίθετοι σε ότι προσπαθεί να αλλοιώσει -με το ζόρι- την ιστορία, τον πολιτισμό, τα ήθη και έθιμα αλλά κυρίως την Θρησκεία της Πατρίδας που είναι η Ορθοδοξία. Κανένας Έλληνας δεν αρνείται ούτε την φιλοξενία ούτε και την παραμονή στην Ελλάδα ανθρώπων απο οποιαδήποτα Χώρα της Γης. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ. Όχι ανεξέλεγκτα, στην εισαγωγή Τζιχαντιστών, Φανατικών ανθρώπων που σκοπό έχουν να επεκτείνουν το Ισλάμ. ΝΑΙ σε ελεγχόμενη αποδοχή, ΝΑΙ σε συγκεκριμένες ημερομηνίες φιλοξενίας, ΝΑΙ σε ανθρώπους που θέλουν να σπουδάσουν στην Ελλάδα, ΝΑΙ σε ανθρώπους που σέβονται αυτούς που τους φιλοξενούν και τέλος ΝΑΙ σε Ανθρώπους με Λογική και αποδοχή του ότι δεν βρίσκονται πλέον στην χώρα τους για να απαιτούν να αλλάξουν οι Έλληνες και η Ελλάδα. ΟΧΙ στους πολιτικούς της πλάκας που με ευκολία λένε ''χαιρόμαστε να βλέπουμε την Ελλάδα να αλλάζει μέσω των μεταναστών'' ΟΧΙ στους πολιτικούς του ''το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του'' ΟΧΙ σε πολιτικούς της Διεθνούς Φάπας και του YES SIR.... Η Ελλάδα δέχεται ''ασύμμετρο πόλεμο'' ο οποίος περιλαμβάνει το μεταναστευτικό ζήτημα καθώς έχει εργαλειοποιηθεί πλήρως και γίνεται για να αλλοιωθεί ο Ελληνικός Πληθυσμός και να μειωθεί στο ελάχιστο η πιθανή αντίδραση σε περίπτωση άμυνας έναντι κάθε επιβουλής. Και ενώ όλοι το καταλαβαίνουν πλέον και το αντιλαμβάνονται κανείς δεν το αντιμετωπίζει σαν απειλή αλλά με το πρόσχημα του Ανθρωπισμού και της Διεθνούς δήθεν αντιμετώπισης ''προσφύγων'', το ανέχονται και το μεγιστοποιούν. Όταν θα προσπαθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε σοβαρά ίσως να είναι πολύ αργά.... Γιατί θα το βρούμε ακόμη πιο έντονο, μπροστά μας. 

Πηγή: Α.Π.Ε. - Μ.Π.Ε. Κείμενο Κώστας Κανάκας για το ellinesradio.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Τι δεν είπε Ο Μητσοτάκης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Αεριοστρόβιλοι για Εφεδρική Ενέργεια στην Ελβετία




 Εκπομπή ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ με ττον Αντώνη Παπαντωνίου Ναύαρχο ε.α. - Νομικό


Ο δικηγόρος Βασίλειος Νουλέζας  μαζί μας 

Κυριακάτικη κουβέντα κάθε Κυριακή στις 9.οο το βράδυ (10 ώρα Ελλάδας)