Breaking News

Η Εξωσωματική Γονιμοποίηση και η Ευκαιρία για τη Δημιουργία μιας Οικογένειας

 


Η Εξωσωματική Γονιμοποίηση και η Ευκαιρία για τη Δημιουργία μιας Οικογένειας

Στις μέρες μας πολλοί άνθρωποι θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια, όμως δεν είναι πάντα μια εύκολη διαδικασία. Η αλήθεια είναι πως διάφοροι βιολογικοί παράγοντες επηρεάζουν το αποτέλεσμα και δεν επιτρέπουν σε όλες τις γυναίκες να γίνουν μητέρες. 

Τα πολύ καλά νέα, είναι πως σήμερα η επιστήμη έχει τη δυνατότητα και τα εργαλεία ώστε να βοηθήσει πολλές γυναίκες σε όλο το κόσμο να γίνουν μητέρες και να πετύχουν τα όνειρά τους. Η εξωσωματική γονιμοποίηση με τον Dr. Μαρίνο Τσιριγώτη, είναι μια από τις πιο δημοφιλείς λύσεις ώστε να γίνει κάποιος γονέας, καθώς η γονιμοποίηση γίνεται εκτός του γυναικείου σώματος.

Αν θέλετε να προβείτε σε μια τέτοια λύση, τότε είστε στο σωστό σημείο, τη κατάλληλη στιγμή. Στο ellinesradio.gr θα αναλύσουμε μερικές χρήσιμες πληροφορίες για τη τεχνητή γονιμοποίηση.

Το κόστος που έχει η εξωσωματική γονιμοποίηση

Για αρχή, κάτι που απασχολεί σίγουρα πολλές γυναίκες σε όλο το κόσμο, είναι η εξωσωματική γονιμοποίηση. Το κόστος, έχει να κάνει ανάλογα με τη γυναικολογική κατάσταση της γυναίκας και τα εκάστοτε ζητήματα που αντιμετωπίζει. Αν δηλαδή μια γυναίκα αντιμετωπίζει ένα πιο σημαντικό γυναικολογικό ζήτημα από μια άλλη, ή αν το σπερματοζωάριο δεν είναι τόσο δυνατό, τότε μπορεί το κόστος της φαρμακευτικής αγωγής να είναι περισσότερο αυξημένο από τι σε άλλες πιο “απλές” περιπτώσεις.

Έχει πάντα επιτυχία;

Κάτι ακόμα που σίγουρα απασχολεί πάρα πολλές γυναίκες σε όλο το κόσμο, είναι αν η εξωσωματική διαδικασία έχει πάντα επιτυχία και το αν θα καταφέρουν να δημιουργήσουν την οικογένεια που ονειρεύονται. Η αλήθεια είναι πως η εξωσωματική γονιμοποίηση, έχει να κάνει περισσότερο με το ηλικιακό φάσμα της γυναίκας. Για παράδειγμα, αν η γυναίκα είναι 35 ετών και κάτω, τότε τα ποσοστά επιτυχίας είναι ιδιαίτερα αυξημένα και αγγίζουν το 70%. Επίσης, αν μια γυναίκα είναι μεγαλύτερη από 35 ετών δεν σημαίνει πως δεν θα καταφέρει να μείνει έγκυος αλλά ίσως χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια. 

Θα υπάρξουν παρενέργειες;

Βέβαια, είναι απόλυτα λογικό να σας απασχολεί αν μια τέτοια διαδικασία έχει παρενέργειες, στο σώμα σας. Η απάντηση είναι πως η φαρμακευτική αγωγή που χρειάζεται για την εξωσωματική διαδικασία, δεν επιφέρει επικίνδυνες παρενέργειες στον οργανισμό. Αν μια γυναίκα παρουσιάσει κάποιο παράξενο σύμπτωμα που δεν θα έπρεπε, τότε διακόπτεται η όλη διαδικασία μέχρι η μέλλουσα μητέρα να νιώσει καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση, δίνεται προτεραιότητα στη μητέρα.

Εξωσωματική από δότρια ωαρίων

Τέλος, υπάρχει πιθανότητα να χρειάζεται να μπείτε στη διαδικασία εξωσωματικής μέσω μιας δότριας ωαρίων. Σίγουρα, πριν ξεκινήσετε την εξωσωματική με ξένο ωάριο, θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας πως εσείς θα είστε η βιολογική μητέρα του μωρού και εκείνη που θα το μεγαλώσει και το φέρει στον κόσμο. Αν και πάλι, έχετε αμφιβολίες και σκέψεις περί του θέματος, τότε είναι καλή ευκαιρία να μιλήσετε με έναν ειδικό ψυχολόγο ή τον γυναικολόγο σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Ξεκίνημα μιας Νέας Επιχείρησης - Πως θα το Κάνετε Σωστά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Τα Καλύτερα Μυστικά για Σίγουρη Επιτυχία στο Διαγωνισμό Δημοσίου ΑΣΕΠ