Breaking News

Ελβετία άντρας πλήρωσε ιερόδουλες με home print χρήματα


Ένας άντρας στο καντόνι της Βασιλείας στην Ελβετία πλήρωσε 2 ιερόδουλες με χρήματα που τύπωσε στον εκτυπωτή του στο σπίτι.

Ο άντρας πλήρωσε με τα πλαστά χρήματα 2 φορές σε2  διαφορετικές ιερόδουλες τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο του 2019 με 2.000 ευρώ την πρώτη και 10.000 ελβετικά φράγκα την δεύτερη γυναίκα. Τα λεφτά δεν ήταν γνήσια και τυπώθηκαν στον  απλό inkjet εκτυπωτή του σπιτιού του.

Μία από τις γυναίκες είπε πως προσπάθησε να καταθέσει τα χρήματα σε ΑΤΜ τράπεζας αλλά το μηχάνημα δεν δέχτηκε τα χρήματα. Αφού κατάλαβε ότι τα χρήματα έδειχναν περίεργα και δεν ήταν αληθινά, απευθύνθηκε στην Αστυνομία.  ‘’ Ήταν σκοτεινά οι κουρτίνες κλειστές και δεν κατάλαβα την διαφορά στα χαρτονομίσματα ‘’ είπε η 39χρονη γυναίκα.  Συνέχισε την κατάθεση της στους αστυνομικούς λέγοντας ‘’Μόνο όταν δεν τα δέχτηκε το ΑΤΜ σκέφτηκα ότι μάλλον δεν είναι αληθινά τα χρήματα που μου έδωσε’’

Στην δεύτερη περίπτωση ο άντρας ισχυρίστηκε ότι η ιερόδουλη του έκλεψε 10.000 ελβετικά φράγκα από το σπίτι του μετά από την ερωτική τους συνεύρεση και αργότερα το κατάλαβε πως τα λεφτά δεν ήταν αληθινά.

Η Αστυνομία αναφέρει πως τα χρήματα ήταν κακοτυπωμένα και ερασιτεχνικά κομμένα ενώ μερικά από αυτά ήταν και ανάποδα τυπωμένα. Ο Δικαστής Lucius Hagemann ρώτησε τον δράστη γιατί έκανε μια τέτοια πράξη αφού δεν θα μπορούσε να διαθέσει αυτά τα χρήματα πουθενά χωρίς αμέσως να αντιληφθεί κάποιος ότι δεν είναι αληθινά. ‘’ Ακόμη και τυφλός θα το καταλάβαινε’’ είπε ο Δικαστής.

Οι δικηγόροι του κατηγορούμενου είπαν πως η γυναίκα αποδέχθηκε τα χρήματα παρόλο που φαινόταν πολύ εύκολα πως δεν ήταν αληθινά, με την θέλησή της και πως δεν αντέδρασε καθόλου την ώρα που τα παραλάμβανε σαν πληρωμή για τις ερωτικές της υπηρεσίες.

Ο άντρας καταδικάστηκε σε 3 χρόνια φυλάκιση για απάτη, παραχάραξη και κυκλοφορία πλαστών χρημάτων.

 

Πηγή:  Basel News

 

Ακολουθείστε μας στο facebook