Breaking News

Το SVP δηλώνει Ελβετία μια Νομική Δικτατορία

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ SVP ΜΑΡΚΟ ΤΣΙΕΣΑ ΔΗΛΩΣΕ:

"Η Ελβετία σήμερα είναι μια νομική δικτατορία"

Ο Πρόεδρος της SVP Μάρκο Τσιέσα μιλά για δικτατορία του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου σε συνέντευξη. Απαιτεί το άμεσο άνοιγμα όλων των κλειστών επιχειρήσεων.

Το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο θα ανακοινώσει τα περαιτέρω μέτρα μετά την εβδομαδιαία σύνοδό του την Τετάρτη. Η χαλάρωση του τερματισμού δενείναι αρκετή για το SVP. Ο Πρόεδρος της SVP Marco Chiesa απαιτεί το άμεσο άνοιγμα όλων των κλειστών επιχειρήσεων . Chiesa: «Ο ιός θα είναι μαζί μας για πολύ καιρό. Πρέπει να επιστρέψουμε στη ζωή, διαφορετικά θα κάνουμε τον υγιή πληθυσμό άρρωστο.

Στη συνέντευξη με το «Tages-Anzeiger», ο Chiesa μιλά επίσης για την εξουσία του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου. Στα μέσα Φεβρουαρίου, ο Christoph Blocher περιέγραψε τον ομοσπονδιακό σύμβουλο Berset ως « δικτάτορα ». Η κόρη του, η Εθνική Σύμβουλος Magdalena Martullo-Blocher, είπε λίγες μέρες νωρίτερα: «Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση εισήγαγε μια δικτατορία. Απενεργοποίησε τη δημοκρατία ». Ο Πρόεδρος του SVP, Μάρκο Τσιέσα, συμφωνεί και επαυξάνει. Στο καντόνι του Ticino οι κάτοικοι λένε: "Η Ελβετία δεν είναι δικτατορία με βία, αλλά σήμερα νομική δικτατορία με το νόμο."

"Πρέπει να σπάσει η απόλυτη εξουσία του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου"

Δεδομένου ότι το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο παραπέμπει στις αποφάσεις του στον επιδημικό νόμο που εγκρίθηκε από τον λαό, έχει υποβληθεί πρόταση ότι η έγκριση της Οικονομικής Επιτροπής πρέπει να είναι διαθέσιμη για μελλοντικά μέτρα. Chiesa: «Πρέπει να σπάσουμε την απόλυτη εξουσία του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου».

Ο 46χρονος εξηγεί επίσης γιατί το κόμμα του επικεντρώνεταιιδιαίτερα στον ομοσπονδιακό σύμβουλο Alain Berset, αν και δύο μέλη του κόμματός του είναι επίσης στην κρατική κυβέρνηση. «Ο Berset είναι ο υπεύθυνος για την υγεία. Τότε, στο τέλος, πρέπει να είναι υπεύθυνος για την πολιτική της κορώνας », δήλωσε ο Chiesa. Σε μια δήλωση, ωστόσο, επικρίνει τους δύο εκπροσώπους του FDP στο Ομοσπονδιακό Συμβούλιο. «Μόλις διάβασα σε εφημερίδες ότι το FDP θα ήθελε να ανοίξει αμέσως τα εστιατόρια. Αλλά οι εκπρόσωποί τους στο Ομοσπονδιακό Συμβούλιο αποφάσισαν προφανώς διαφορετικά. "

Ο κύριος Chiesa αποκλείει άλλο κλείσιμο. Για να αποφευχθεί αυτό, ο Chiesa υποστηρίζει επίσης πιθανό κλείσιμο των συνόρων. Το Ticino: «Πρέπει να ζήσουμε με τον ιό και τις παραλλαγές του. Με έννοιες προστασίας, δοκιμές, εμβολιασμούς και κλείσιμο συνόρων, εάν είναι απαραίτητο. "  Όχι άλλο κλείσιμο καταστημάτων.

 

 

Σημείωση:  Το SVP είναι πολιτικό κόμμα με πολιτικές επιδιώξεις όπως :

Το SVP βρίσκεται δίπλα στην μεσαία τάξη στην Ελβετία. Θέλει η Ελβετία να παραμείνει Ελβετία.

Στο SVP:

Θέλουμε μια ελεύθερη Ελβετία, δεν θέλουμε μια σύμβαση υποταγής με την ΕΕ ή την αναγνώριση ξένων δικαστών και νόμων που δεν είναι από την πατρίδα μας, έτσι ώστε οι Ελβετοί να μπορούν να συνεχίσουν να αποφασίζουν από μόνοι τους τι θέλουν και τι δεν θέλουν.

Θέλουμε η Ελβετία να είναι ασφαλής, και το κράτος μας πρέπει να διασφαλίσει την ασφάλεια και την σιγουριά των πολιτών χωρίς καμία περίπτωση εξαίρεσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι βίαιοι εγκληματίες πρέπει να τιμωρούνται πιο αυστηρά και οι εγκληματίες αλλοδαποί να απελαθούν.

Θέλουμε μια Ελβετία που αξίζει να ζήσουμε. Λέμε όχι στην υπερβολική μετανάστευση στην Ελβετία με πληθυσμό 10 εκατομμυρίων, ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να ζούμε σε μια όμορφη Χώρα και να έχουμε ένα όμορφο και άθικτο σπίτι χωρίς παραβιάσεις και εγκλήματα.

Θέλουμε η Ελβετία να είναι ανοιχτή στον κόσμο και να καλλιεργεί σχέσεις με όλες τις χώρες του κόσμου. Δεν θα επιτρέψουμε στον εαυτό μας να εκβιαστεί και δεν θα διανείμουμε ακόμη περισσότερα δισεκατομμύρια στο εξωτερικό, ενώ το AHV μας δεν έχει χρήματα.

Δεν θέλουμε νέους νόμους, απαγορεύσεις και κανονισμούς που να επιφέρουν υψηλότερους φόρους και τέλη για όλους. Επειδή θέλουμε η μεσαία τάξη να έχει περισσότερα χρήματα  για να ζήσει και να ευημερήσει.

Αυτές είναι μερικές από τις θέσεις που πρεσβεύει το SVP στην Ελβετία.

 

 

Πηγή: εφημερίδα 20min  / svp ch

 

Ακολουθείστε μας στο facebook