Breaking News

Ο Αντώνης Παπαντωνίου γράφει αλήθειες

 




H KATANTIA TOY LIFO ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
.

Επίθεση που εντάσσεται μέσα στο σύστημα άθλιας παραπληροφόρησης εξαπέλυσε η Σελίδα LIFO, φιλοξενώντας άρθρο με το οποίο χαρακτηρίζει ψεκασμένη τη συχνότητα της ERT/OPEN, επειδή επιμένει να προσπαθεί να διασώσει κάποιο έστω και ίχνος αξιοπιστίας από τον Τίτλο της ΕΡΤ, που η αποστολή της είναι ο σεβασμός στην είδηση και η παρουσίαση όλων των απόψεων, χωρίς να ασκεί ούτε Λογοκρισία ούτε ακόμα να υπηρετεί παράνομο Καθεστώς. Καθεστώς ΚΑΤΟΧΗΣ. Και αν σας πέφτει βαριά στο στομάχι η λέξη αυτή σας παραπέμπω στον Ν.4336/14-8-2015 Φ.Ε.Κ. 94Α (ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ-ΣΕΛ. 1014) ιά να μορφωθείτε και λίγο. Χρήσιμο είναι και δεν κάνει κακό. Βεβαίως εκεί φθάσαμε με μια Πορεία ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ που κάναμε από 6-5-2010 με το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ που τότε διαπράχθηκε και που αρκεί να διαβάσετε το Άρθρο 14παρ.5 της πρώτης με τον Ν. 3845/6-5-2010 – Φ.Ε.Κ.65Α. Διαβάστε τα για να μην εκτίθεστε…Βέβαια σαν «Καλή και Δημοκρατική» Οργάνωση υπηρετήσατε και υπηρετείτε όποιο Καθεστώς, όποιο και αν ε΄ναι αυτό, γιατί βέβαια εσείς κάνετε τη «δουλίτσα» σας. Που είναι ποια;;; Μα αυτή που έχετε, προφανώς, μάθει να υπηρετείτε.. Δηλαδή τον «Ισχυρό»!

Και τώρα πάμε στα Επίκαιρα, όπως λέγανε κάποτε τα αίσχη της Χούντας των Συνταγματαρχών και που αναγκαστικά «απολάμβαναν» οι Θεατές στις Αίθουσες των Κινηματογράφων πρίν ξεκινήσει η προβολή της Ταινίας.

Από πού κι ως πού Κύριοι και Κυρίες χαρακτηρίζετε όλους εμάς που επιμένουμε να εκφραζόμαστε ελεύθερα και μάλιστα για ένα τεράστιο Παγκόσμιο Έγκλημα στο οποίο βέβαια μας έχουν εντάξει και εμάς , σαν Ψεκασμένους, ενώ εμείς δεν σας αποκαλούμε από λύπηση και ευγένεια Προδότες;; Και για να γίνω πολύ συγκεκριμένος σας ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ότι στηρίζετε με την συμπεριφορά σας αυτή αυτούς που έχουν καταλύσει εντελώς ΟΧΙ μόνον το Εσωτερικό αλλά και το Διιεθνές Δίκαιο και σας παραπέμπω όλως ενδεικτικά στα εξής:

1ον.-Εσωτερικό Δίκαιο: ΣΥΝΤΑΓΜΑ, σχεδόν ολόκληρο, αν και ήδη καταργημένο από 6-5-2010 Επίσης Ν. 3418/2005 (ΚΩΔΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ), Ν.4512/20018 (Άρθρο 338)

2ον.- Διεθνές Δίκαιο:

-Καταστατικός Χάρτης Ο.Η.Ε

-Οικουμενική Διακήρυξη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Ο.Η.Ε- 10-12-1948 (ΟΜΟΦΩΝΗ)!

-Διεθνές Σύμφωνο για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα(Τρίτο Μέρος-Άρθρο 7)

-Ευρωπαική Σύμβαση για την Προάσπιση του Ανθρώπου και των Θεμελιωδών Ελευθεριών (ΕΣΔΑ-ΡΩΜΗ 1950).

-Οικουμενική Διακήρυξη για την Βιοηθική και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (UNESCO-1950)

- Διακήρυξη του ΕΛΣΙΝΚΙ

-Διεθνής Σύμβαση Βιοηθικής OVIEDO 1998/99

-Κώδικας της Νυρεμβέργης.

- Καταστατικό Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης (άρθρο 7)

Κύριοι, δεν έχει νόημα να συνεχίσω και με άλλες, αλλά επειδή εσείς υπερασπιζόσαστε την υπευθυνότητα και την αλήθεια, που εκφράζει βέβαια η «καλή ΕΡΤ», αν αντέχετε τον διάλογο θα παρακαλέσω την «ψεκασμένη» ERT/OPEN να με εξουσιοδοτήσει να την αντιπροσωπεύσω σε ένα διάλογο σε αντιπαράθεση με όποιον εσείς επιλέξετε από τον τεράστιο Χώρο των Εμβριθών Καθηγητών που διαθέτετε.

Πάντως, επειδη δεν θέλω να ταλαιπωρηθείτε διαβάζοντας τα πιο πάνω και επειδή σίγουρα έχετε, όπως όλοι σας στο στόμα έτοιμη την έκφραση ότι «Εδώ πεθαίνει Κόσμος», σας παραπέμπω στα στοιχεία του ΠΟΥ,ναι αυτού του ΠΟΥ που δίνει θνησιμότητα του Γενικού Πληθυσμού από αυτόν τον φοβερό ΙΟ στο 0.14% Και εσείς ακόμα μιλάτε για ψεκασμένους…. Και κάτι τελευταίο για την Εγκυκλοπαιδική σας μόρφωση. Η ΕΣΔΑ στο Άρθρο 5παρ.1 εδάφιο ε Προβλέπει για την περίπτωση και όχι μόνον ότι:

«Εάν πρόκειται περί Νομίμου κρατήσεως Ατόμων δυναμένων να μεταδώσωσι μεταδοτικήν ασθένειαν, φρενοβλαβούς,αλκοολικού,τοξικομανούς η αλήτου, περιορίζεται η Ελευθερία του σε συγκεκριμένο χώρο, και για όσο χρονικό διάτημα απαιτηθεί». Δηλαδή δεν καταργείς τα πάντα, την ίδια τη ζωή ούτε εγκληματείς ούτε κλείνει φυλακή ολόκληρους Πληθυσσμούς!

Άντε και κάτι τελευταίο για να μην σας εκθέσω και άλλο. Μάθετε τι συνέβη στην Ελλάδα και τι δημιουργήθηκαν μεταξύ 1858-1862 με αφορμή Επιδημία ΠΑΝΩΛΟΥΣ, με τα λεγόμενα LAZARETTA, ακόμα και επί……Όθωνος.

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ - ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ - ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ….

ΕΝΑΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ



Αθήνα 23-6-2021

Αντώνης Παπαντωνίου

Υποναύαρχος Λ.Σ. (εά)-Νομικός

Τον κύριο Αντώνη Παπαντωνίου μπορείτε να τον ακούτε στο ραδιόφωνό μας ζωντανά κάθε Κυριακή στις 5.οο το απόγευμα ώρα Κεντρικής Ευρώπης, (6.οο η ώρα Ελλάδας)

Πατήστε Listen live και ακούστε την εκπομπή ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ με τον κύριο Αντώνη Παπαντωνίου 

Επίσης στο κανάλι μας στο youtube θα μπορείτε να παρακολουθείτε τα αρχεία των εκπομπών