Breaking News

Αποκλειστικό Έκρηξη σε ΑΤΜ στο Aarau


 Έκρηξη σε ΑΤΜ στο Aarau στο COOP PRONTO. 

Άγνωστοι ανατίναξαν το ΑΤΜ  στο βενζινάδικο -μάρκετ του Coop  στο Oberentfelden 5036 τα ξημερώματα σήμερα, χωρίς όμως να ανοιχτεί. Αυτόπτης μάρτυρας νωρίς το πρωί, η συνεργάτιδα του ραδιοφώνου μας κυρία Ντόρα Χαρισίου η οποία μας έστειλε και την φωτογραφία. Σύμφωνα με την αστυνομία που ήταν εκεί το κίνητρο της ανατίναξης δεν ήταν η ληστεία. 

Έτσι κι αλλιώς τα μηχανήματα αυτά δεν ανοίγουν με εκρηκτικά ή εμπρηστικούς μηχανισμούς. Αλλά κι αν ακόμη ανοίξουν έχουν σύστημα καταστροφής των μετρητών καθώς και σύστημα σήμανσης με ειδικό χρώμα με αποτέλεσμα  να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους κακοποιούς. Οι πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας του Καντονιού είναι πως πιθανόν να πρόκειται για αντίδραση στην κεντρική κυβέρνηση ή στην τοπική με άγνωστα ακόμη τα ακριβή αίτια. 


Γενικά η περιοχή Aarau και το Καντόνι Aargau είναι μια περιοχή που οι βίαιες αντιδράσεις δεν είναι σπάνιο φαινόμενο ανέφερε συνταξιούχος αστυνομικός που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο για αγορά αγαθών καθώς είναι πολυσύχναστος χώρος. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι και τον Δεκέμβριο του 2021 είχε σημειωθεί άλλη μία ανατίναξη ΑΤΜ πάλι στην ευρύτερη περιοχή του Aarau. 


Το Aarau είναι πόλη και πρωτεύουσα του Γερμανόφωνου Καντονιού Aargau και βρίσκεται στον βορρά της Ελβετίας, δίπλα από το καντόνι της Ζυρίχης. Έχει πληθυσμό περίπου 22.000 κατοίκους 7μελή τοπική κυβέρνηση και 50 μέλη στο τοπικό κοινοβούλιο.


Πηγή: ellinesradio.gr Dora Harisiou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Πετρέλαιο και Καθορισμός Τιμών σε Άλλα Νομίσματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 5 Πράγματα που Αλλάζει ο Πόλεμος στο Επιχειρείν και στη Ζωή μας


                                    
                                   Εκπομπή ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ με τον Αντώνη Παπαντωνίου