Breaking News

Απίστευτο Οδηγός Αστικού Λεωφορείου στην Θεσσαλονίκη Κατέβασε 11χρονο παιδί λόγω μάσκας

 


Ξεσπά ο πατέρας του 11χρονου που ο οδηγός κατέβασε από το λεωφορείο: «Έπαθε σοκ, έκλαιγε και δεν ήξερε τι να κάνει»

«Περπατούσε μέσα στον καύσωνα, χωρίς νερό και με κίνδυνο να του συμβεί κάτι σοβαρό», είπε ο πατέρας του παιδιού.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Θεσσαλονίκη, όταν οδηγός λεωφορείου κατέβασε 11χρονο επειδή δεν φορούσε μάσκα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το παιδί δεν είχε καν μονάδες στο κινητό του ώστε να επικοινωνήσει με κάποιον και αφού κατέβηκε από το λεωφορείο περίμενε μόνο του στο δρόμο ώστε να το αναζητήσουν.

Ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη.

Ξέσπασε ο πατέρας του 11χρονου

Ο πατέρας του παιδιού μίλησε στο newsit.gr και περιέγραψε όλα όσα έγιναν, ενώ κατήγγειλε πως αντιμετώπισε αδιαφορία όταν πήρε τηλέφωνο στο αμαξοστάσιο να ζητήσει εξηγήσεις.

«Την Πέμπτη το πρωί ο μικρός ξεκίνησε από το σπίτι μας στον Δρυμό για να πάει στη Λητή στο μαγαζί του κουμπάρου μου. Από τη μέρα που τελείωσαν τα σχολεία του αρέσει να πηγαίνει να κάθεται εκεί και να βοηθάει. Εγώ ήμουν στη δουλειά, είχε και η μητέρα του δουλειές και το παιδί είπε να πάει με το λεωφορείο. Άλλωστε δεν είναι και μακριά. Μάλιστα την προηγούμενη μέρα το είχε ξανακάνει. Μπήκε στο λεωφορείο ξανά και κατέβηκε στη στάση που έπρεπε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Τώρα την Πέμπτη ανέβηκε και πάλι στο λεωφορείο, στο 84Β, έκοψε το εισιτήριο του και έκατσε στη θέση. Στο Μελισσοχώρι το λεωφορείο σταμάτησε γιατί ένα φορτηγό οδικής φόρτωνε ένα αυτοκίνητο. Ξαφνικά γύρισε ο οδηγός, κοίταξε τους επιβάτες και φώναξε πως όποιος δεν φοράει μάσκα πρέπει να κατέβει. Ο γιος μου έβαλε την μπλούζα του για να καλύψει τη μύτη και το στόμα και απάντησε πως δυστυχώς δεν είχε. Τότε ο οδηγός του ζήτησε να κατέβει και του άνοιξε τις πόρτες. Το παιδί μου θεώρησε πως αυτό ήταν το σωστό, φοβήθηκε κιόλας. Και κατέβηκε. 

Ο μικρός έπαθε σοκ. Άρχισε να κλαίει και να αναρωτιέται τι θα κάνει. Μετά από περίπου 40 λεπτά η γυναίκα μου κατάλαβε ότι το παιδί δεν πήγε ποτέ στο μαγαζί του κουμπάρου μου, τον πήρε τηλέφωνο τον μικρό και της είπε τι έγινε. Πήρε έναν φίλο μας που είναι στο Μελισσοχώρι για να πάει να τον πάρει αλλά ο μικρός είχε ξεκινήσει να γυρίσει σπίτι με τα πόδια. Ο φίλος μας είχε ξεκινήσει να πάει να τον βρει και δεν τον βρήκε. Το παιδί άρχισε να περπατάει μέσα στο κλάμα σε έναν επαρχιακό δρόμο μέσα στα αυτοκίνητα με χίλιους δυο κινδύνους. Περπατούσε μέσα στον καύσωνα, χωρίς νερό και με κίνδυνο να του συμβεί κάτι σοβαρό. Τελικά ευτυχώς τον βρήκαν ο φίλος μας και η γυναίκα μου και επέστρεψε σώος στο σπίτι αλλά πολύ ταλαιπωρημένος. Είναι καλά τώρα ευτυχώς.

Θέλω να ξέρω πως αυτός ο οδηγός εξάντλησε όλη την αυστηρότητα του και όλη την νομοθεσία σε ένα 11χρονο παιδί και να το αφήσει να κατέβει έτσι χωρίς να σκεφτεί οτι μπορεί να πάθει κάτι. Είναι επικίνδυνος αυτός ο άνθρωπος, δεν έχει λογική αυτό που έκανε. Όταν το έμαθα πήρα τηλέφωνο και στο αμαξοστάσιο να τους ενημερώσω τι έγινε και αυτοί μου απάντησαν και εμείς τι θες να κάνουμε τώρα. Αν το παιδί μου πάθαινε τίποτα θα είχαμε άλλα».


Πηγή: Α.Π.Ε. - Μ.Π.Ε.


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΑΣ στο Κανάλι μας στο YouTube Εγγραφείτε για να μην χάνετε καμία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Ελλάδα Τέλος οι Βίζες σε Ρώσους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Η Νέα Ρωσική Mc Donalds σχεδιάζει να Ανοίγει 80 φαστ φουντ Κάθε Εβδομάδα


                             Η εκπομπή μας ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ με τον Αντώνη Παπαντωνίου

Συζήτηση με τον Αλέξη Ντόνα του apodimos-palmos.com για την Επικαιρότητα


Καλά ρε Κυριάκο πήρες 8.5 χιλιάρικα? Σχόλιο για την απίστευτη κίνηση του Έλληνα
Πρωθυπουργού να δεχτεί να εισπράξει αγροτική επιδότηση !!!