Breaking News

Ελβετία Πρόταση Έρευνας για το Υψηλό Ποσοστό Θνησιμότητας


Οι Ελβετοί προτρέπουν να διερευνηθεί το ποσοστό θνησιμότητας

Η πολιτική δεξιά πτέρυγα της Ελβετίας δηλώνει ότι ανησυχεί για μια πιθανή σχέση μεταξύ της  υπερβολικής θνησιμότητας και του υψηλού ποσοστού εμβολιασμού κατά του Covid.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΖΥΡΙΧΗ

Πιο συγκεκριμένα το δεξιό συντηρητικό πολιτικό κόμμα ζήτησε να διεξαχθεί ανεξάρτητη έρευνα για το υψηλό ποσοστό θνησιμότητας στην Ελβετία φέτος.

Η Ομοσπονδιακή Δημοκρατική Ένωση είπε ότι παρέδωσε σχεδόν 10.000 υπογραφές που συγκεντρώθηκαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες μόνο στο καντόνι της Ζυρίχης για μια - μη δεσμευτική - αναφορά στο κοινοβούλιο και την κυβέρνηση.

Περίπου 4.000 και πλέον  άνθρωποι περισσότεροι από το αναμενόμενο έχουν πεθάνει φέτος μέχρι στιγμής, σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία. Ωστόσο, οι ομοσπονδιακές αρχές δεν έχουν παράσχει πειστικές  αιτίες, σύμφωνα με το κόμμα που έχει πολλούς ψηφοφόρους κυρίως μεταξύ των διαφόρων Χριστιανικών κοινοτήτων της Ελβετίας.

Το κόμμα είπε ότι μεγάλα τμήματα του πληθυσμού - ειδικά τα εμβολιασμένα άτομα - νιώθουν αβεβαιότητα πλέον επειδή οι πιθανές αρνητικές επιπτώσεις των εμβολίων κατά του Covid δεν μπορούσαν να αποκλειστούν χωρίς μια «σοβαρή ανάλυση» που θα έπειθε πως οι ξαφνικοί θάνατοι δεν είναι αποτέλεσμα των εμβολίων.

Οι αναφέροντες θέλουν μια ανεξάρτητη και εξωκοινοβουλευτική επιτροπή να διερευνήσει αυτό που αποκαλούν πλέον όλοι «εμφανώς υψηλό ποσοστό θνησιμότητας» το 2022.

Το κόμμα κέρδισε περίπου το 1% των ψήφων στις βουλευτικές εκλογές του 2019 και έχει μία έδρα στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Οι έρευνες για πρόθεση ψήφου δίνουν μεγαλύτερο ποσοστό για το 2022 στο συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα.


Πηγή: News Switzerland


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Κίεβο Υπό Ρωσικές Ρουκέτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ζελένσκι προς ΝΑΤΟ Χτυπήστε Προληπτικά την Ρωσία