Breaking News

Bonus της Ρωσίας σε Στρατιώτες που Καταστρέφουν Δυτικά Άρματα Μάχης

 


Η Ρωσία δίνει μπόνους για την καταστροφή δυτικών αρμάτων μάχης

Το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, είπε ότι αυτό ήταν μέρος ενός ευρύτερου προγράμματος ανταμοιβής βάσει του οποίου περισσότεροι από 10.000 Ρώσοι στρατιωτικοί είχαν λάβει ατομικά μπόνους από την έναρξη του πολέμου πριν από σχεδόν 16 μήνες.

Τα ρωσικά στρατεύματα που έχουν καταστρέψει γερμανικής κατασκευής άρματα μάχης Leopard και τεθωρακισμένα οχήματα που προμήθευσαν οι ΗΠΑ και χρησιμοποιούνται από την Ουκρανία θα λάβουν μπόνους, ανακοίνωσε την Παρασκευή το Ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Με βάση αναφορές από Ρώσους διοικητές πεδίου μάχης, «αυτή τη στιγμή γίνονται πληρωμές σε στρατιωτικούς των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας που κατά τη διάρκεια στρατιωτικών επιχειρήσεων κατέστρεψαν άρματα μάχης Leopard, καθώς και τεθωρακισμένα οχήματα μάχης που κατασκευάστηκαν στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες του ΝΑΤΟ». , ανέφερε το υπουργείο.

Ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου απένειμε την Κυριακή το μετάλλιο «Χρυσό Αστέρι του Ήρωα της Ρωσίας» σε στρατιώτες που η Μόσχα ανέφερε  ότι κατέστρεψαν άρματα μάχης Leopard και αμερικανικής κατασκευής οχήματα μάχης Bradley που χρησιμοποιεί η Ουκρανία, η οποία έχει εξαπολύσει ήδη την πολυαναμενόμενη αντεπίθεση.

Το υπουργείο ανέφερε επίσης  ότι μέχρι τις 31 Μαΐου, συνολικά 10.257 στρατιωτικοί είχαν ανταμειφθεί για την καταστροφή 16.001 διαφόρων τύπων στρατιωτικών οχημάτων και άλλου τύπου ουκρανικού και δυτικού στρατιωτικού εξοπλισμού.


Η καταστροφή ενός εχθρικού τεθωρακισμένου οχήματος αμοίβεται με50.000 ρούβλια (596 δολάρια) και ένα τανκ 100.000 ρούβλια, ανέφερε το Ρωσικό Υπουργείο.

Οι Ρώσοι πιλότοι και οι χειριστές συστημάτων αεράμυνας έλαβαν 300.000 ρούβλια για κάθε κατεστραμμένο ουκρανικό αεροπλάνο ή ελικόπτερο. Τα χτυπήματα στα συστήματα εκτόξευσης πυραύλων Tochka-U και των ΗΠΑ HIMARS ανταμείβονται με το ίδιο ποσό.

Πηγή: Reuters - Ass.Press



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Απαγορεύεται το Έθνος Προσβάλλει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Η Βιομηχανία Ψεύτικων Βίντεο στο Σκοτεινό Διαδίκτυο Προσοχή Μεγάλη