Breaking News

Όμιλος Διακοπών TUI για την Ελλάδα Ρεκόρ Τουριστικής Ζήτησης

 


Η TUI προβλέπει ρεκόρ τουριστικής ζήτησης για την Ελλάδα φέτος

Ο όμιλος διακοπών TUI αναμένει το υψηλότερο επίπεδο ζήτησης για την Ελλάδα που έχει καταγραφεί φέτος, δήλωσε ο διευθυντής Επικοινωνιών της Aage Duenhaupt την Κυριακή στο Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων.

Ο τουρισμός αντιπροσωπεύει περίπου το 20% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος της Ελλάδας και διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στο να βοηθήσει την οικονομία να βγει από μια δεκαετή κρίση χρέους που ακολουθείται από την πανδημία του COVID-19.

"Η Ελλάδα είναι και φέτος το καλοκαίρι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών. Αναμένουμε το υψηλότερο επίπεδο ζήτησης από ποτέ", δήλωσε ο Duenhaupt.

«Συνολικά ο όμιλος αναμένεται να φέρει περίπου 3 εκατομμύρια παραθεριστές στην Ελλάδα. Μεγαλύτερος αριθμός επισκεπτών από ό,τι πριν από την πανδημία, όταν ήταν 2,8 εκατομμύρια», πρόσθεσε.

Η TUI (TUIGn.DE) δήλωσε ότι αναμένει να γίνει ξανά κερδοφόρα το 2022 καθώς οι χώρες έχουν άρει τους περιορισμούς στις μετακινήσεις. 

Έλληνες αξιωματούχοι δήλωσαν ότι αναμένουν ότι ο κλάδος θα αποφέρει το 80% των εσόδων ρεκόρ των 18 δισεκατομμυρίων ευρώ (18,33 δισεκατομμύρια δολάρια) που παρήχθη το 2019, πριν από την πανδημία, με βάση 33 εκατομμύρια αφίξεις, σε σύγκριση με τα 14 εκατομμύρια επισκέπτες από το εξωτερικό το τελευταίο διάστημα. έτος.

Θα μπορούσαν ωστόσο να αντιμετωπίσουν αναστάτωση, καθώς οι απεργίες και οι ελλείψεις προσωπικού έχουν αναγκάσει χιλιάδες ακυρώσεις πτήσεων σε όλη την Ευρώπη.

Το καλοκαιρινό ταξιδιωτικό χάος της Ευρώπης

Οι απεργίες και οι ελλείψεις προσωπικού αναγκάζουν τις αεροπορικές εταιρείες να ακυρώσουν χιλιάδες πτήσεις και να προκαλέσουν πολύωρες ουρές στα μεγάλα αεροδρόμια, διαψεύδοντας τις ελπίδες για ένα καταιγιστικό πρώτο καλοκαίρι μετά τα lockdown για τον COVID.

 

Πηγή: Α.Π.Ε. - Μ.Π.Ε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  7 Χρόνια Φυλακή σε Ρώσο Δημοτικό Σύμβουλο Επειδή Είπε έχουμε πόλεμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ   Ελλάδα Τέλος οι Βίζες σε Ρώσους


Επικαιρότητα και Νέα στα Γρήγορα. 7 Χρόνια Φυλακή για Ρώσο δημοτικό σύμβουλο επειδή είπε την λέξη Πόλεμος. Ποιοί Κερδίζουν από τον πόλεμο στην Ουκρανία. Ποιοί εκπαιδεύουν ποιούς για να συνεχίσουν να πολεμούν στην Ουκρανία. Γρήγορη ματιά στα παραπάνω θέματα στο κανάλι μας στο youtube.  Δείτε την εκπομπή πατώντας στην εικόνα 



Εκπομπή ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ 10 07 2022 
Με τον Αντώνη Παπαντωνίου Ναύαρχο ε.α.- Νομικό
Σημερινό Θέμα ΔιεθνείςΕξελίξεις - Εκλογές στην Ελλάδα?
Δείτε την εκπομπή πατώντας στην εικόνα 


Εκπομπή Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΗΜΟΥ
με τον Αλέξη Ντόνα. Καλεσμένοι σήμερα 
Ο κ. Νεόφυτος Ξενόπουλος Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Στουτγάρδης και ο Δρ. Δημήτριος Μπακόλας Προέδρος ΤΕΓ Schwetzingen και μέλος του Δικτύου Ελλ. Συλλόγων και Φορέων Rhein-Nec
Πατήστε στη φωτό για να δείτε την εκπομπή μας