Breaking News

Μάνος Γρυπάρης Οι Ομόφυλοι Γονείς επηρεάζουν την Σεξουαλικότητα των Παιδιών

 


Δελτίο τύπου

Οι ομόφυλοι γονείς επηρεάζουν την σεξουαλικότητα
των παιδιών και αυξάνουν την υπογεννητικότητα

Αθήνα, 17/1/2024: Αγαπητοί συνάδελφοι,

Έχοντας πολυετή εμπειρία στην παρακολούθηση και κριτική της 
woke ατζέντας που έχει εισβάλει στις δυτικές κοινωνίες σαν καρκίνωμα και ασκώντας και οι τρεις μας κριτική τόσο από τα κανάλια μας, όσο και από το κοινό μας κανάλι The Cancellers, προς έκπληξη παρακολουθήσαμε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τον γάμο και τον νόμο υιοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών και είδαμε τον Άδωνι Γεωργιάδη χθες να χαρακτηρίζει «ομοφοβικό» βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που είπε ότι «Οι ομόφυλοι γονείς επηρεάζουν την σεξουαλικότητα του παιδιού τους». Είπε επίσης ότι «Δεν είναι κακό να γίνεται κάτι τέτοιο».
 
Η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, ο Σύριζα, το ΚΚΕ και η Πλεύση Ελευθερίας αγνοούν τις 
έρευνες που έχουμε κοινοποιήσει μέσω των social media και που δείχνουν ότι τα παιδιά που γεννιούνται δεν γίνονται ομοφυλόφιλοι από κάποιο DNA ή κάποια “μαγικά γονίδια”. Πολύ απλά αποκτούν την τάση προς ομοφυλοφιλία από τα πρώτα τους παιδικά χρόνια, κυρίωςαπό τους γονείς. Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιοποίησε το National Longitudinal Lesbian Family Study στο NBC, τα αγόρια που θα μεγαλώσουν με 2 μπαμπάδες έχουν διπλάσια πιθανότητα από το προκαθορισμένο να γίνουν γκέι και τα κορίτσια που θα μεγαλώσουν με 2 μαμάδες έχουν τριπλάσια πιθανότητα από το προκαθορισμένο να γίνουν λεσβίες. Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η έρευνα του School of Law Case Reserve University. Όλες τις έρευνες μπορείτε να τις δείτε στο παρακάτω link.


Δημογραφικό: Το Ελληνικό Έθνος μειώνεται κάθε χρόνο
Ασφαλώς και υπάρχουν λοάτκι ερευνητές σήμερα που καταρρίπτουν αυτές τις έρευνες και παρουσιάζουν τις δικές τους. Τους καλούμε λοιπόν όλους αυτούς, όπως και τους Έλληνες βουλευτές, να μας πούνε πως γίνεται στην Αμερική σήμερα, το ποσοστό των λοάτκι στη γενιά 
Generation Z (γεννημένοι 1997-2004) να έχει φτάσει στις ΗΠΑ στο 20% σύμφωνα με έρευνα του Statista!
Καλούμε επίσης τους Έλληνες βουλευτές να δούνε τους παγκόσμιους δείκτες γεννήσεων και να συγκρίνουν 
τις χώρες της Ευρώπης με τις άλλες χώρες του κόσμου. Οι Έλληνες έχουν δείκτη γεννήσεων 1,36 και σύμφωνα με το επίσημο site των Ηνωμένων Εθνών, το 2100 στην Ελλάδα ο πληθυσμός θα είναι από 4,25 εκατομμύρια στην χειρότερη έως 9,25 εκατομμύρια στην καλύτερη περίπτωση, αν δηλαδή ξαφνικά γυρίσει ένα “μαγικό κουμπί” σε όλους τους Έλληνες και αρχίσουν να γεννάνε παιδιά.

Δυστυχώς όμως, τα ομόφυλα ζευγάρια δεν γεννάνε παιδιά. Σήμερα που το 3% του παγκόσμιου πληθυσμού δηλώνουν γκέι/λεσβίες και το 7% bisexual, αυτό το 7% των bisexual που μέχρι σήμερα έκανε μια φυσιολογική οικογένεια με το αντίθετο φύλο, με το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης θα έχει επιλογή να παντρευτεί άτομο του ίδιου φύλου. Πως όμως θα τα αποκτήσουν παιδιά; Είτε θα τα υιοθετήσουν, άρα θα αυξηθεί κι άλλο η υπογεννητικότητα, είτε θα πληρώσουν (π.χ. στην περίπτωση δύο μπαμπάδων) δύο ενοικιάσεις μήτρας, αυτός και ο σύντροφός του, για να φέρουν στον κόσμο από ένα βιολογικό παιδί ο καθένας, τα οποία παιδιά δεν θα γνωρίσουν ποτέ τις βιολογικές μαμάδες τους.

Όταν βάση των ανωτέρων ερευνών, τα παιδιά αυτά θα έχουν 2-3 πιθανότητες μεγαλύτερες από το προκαθορισμένο να γίνουν λοάτκι, η Ελλάδα μπορεί στο μέλλον να φτάσει να έχει ποσοστό λοάτκι έως και 20% (όπως και οι ΗΠΑ), από το οποίο οι περισσότεροι εξ αυτών δεν θα γεννήσουν παιδιά εφόσον θα παντρευτούν άτομα του ίδιου φύλου. Αυτό σημαίνει ότι το Ελληνικό Έθνος θα οδηγηθεί σε αφανισμό.

Είμαστε λίγο πριν το χείλος του αφανισμού
Για να αντιληφθείτε το μέγεθος της καταστροφής και πόσο δύσκολο είναι να σωθεί το Ελληνικό Έθνος, ακόμα και στην Ουγγαρία, ο πρωθυπουργός της χώρας Βίκτωρ Όρμπαν, για να πολεμήσει την υπογεννητικότητα ανακοίνωσε πλήρη φοροαπαλλαγή στις πολύτεκνες μητέρες (3 παιδιά και άνω) και χρειάστηκε 4 χρόνια για να 
αυξήσει τον δείκτη γεννήσεων από το 1.50 στο 1.55! Επίσης η Ουγγαρία για να το καταφέρει αυτό απαγορεύει σε ομόφυλα ζευγάρια να παντρεύονται ακριβώς για να μην αυξηθεί ο λοάτκι πληθυσμός!

Για να σωθεί ένα έθνος χρειάζεται δείκτης γεννήσεων στο 2.1! Έχοντας λοιπόν η Ελλάδα έναν δείκτη στο 1,36 αντιλαμβάνεστε ότι αν δεν αλλάξει σήμερα κιόλας όλη η πολιτική, είναι εξαιρετικά αμφίβολο το αν θα υπάρχουμε σε ελάχιστους αιώνες από τώρα. Αντιθέτως, η ανεπίσημη συγκυβέρνηση ΝΔ, Πασόκ, Σύριζα και ΚΚΕ, αφού συμφώνησε στο λαθρομεταναστευτικό, τώρα θα ψηφίζει τους γάμους και τις υιοθεσίες για ομόφυλα ζευγάρια και θα στείλει τον δείκτη γεννήσεων της Ελλάδας ακόμη πιο χαμηλά, εξαφανίζοντας το Ελληνικό Έθνος.

Μία ματιά στον δείκτη γεννήσεων των ευρωπαϊκών χωρών που υπέγραψαν το νομοσχέδιο του γάμου και των υιοθεσιών θα δώσει σε όλους να καταλάβουν ότι όχι μόνο το ελληνικό, αλλά και σχεδόν όλα τα Ευρωπαϊκά Έθνη και οι ΗΠΑ απειλούνται με εξαφάνιση. Η 
woke ατζέντα είναι άλλωστε κατά της παραδοσιακής οικογένειας, όχι μόνο βάση των λοάτκι, αλλά και βάση άλλων παρακλαδιών, όπως ο φεμινισμός κτλ.

Έχοντας πλέον και επίσημα 5 από τα 8 κόμματα της Βουλής ως «Προοδευτικά» και 3 ως Συντηρητικά, καλούμε όλες τις συντηρητικές δυνάμεις της Ελλάδας, εντός και εκτός Βουλής σε μαζική κινητοποίηση. Αρχικά στους δρόμους και στη συνέχεια στις κάλπες, αρχής γενομένης από τις Ευρωεκλογές. Τα 5 συγκεκριμένα κόμματα δεν πρέπει να βρουν ούτε την ψήφο τους στην κάλπη στις επόμενες εκλογές! Όσο «ομοφοβικό» είναι κατά τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη το να λέει κάποιος ότι “ένα ομόφυλο παντρεμένο ζευγάρι θα περάσει την σεξουαλικότητα στο παιδί του” (αποδεδειγμένο βάση ερευνών) άλλο τόσο «ετεροφοβικό» είναι να λέει ο ίδιος ότι «Δεν είναι κακό που τα παιδιά μπορεί να γίνουν λοάτκι» και άλλο τόσο «αντιεθνική» είναι η καταστροφή ενός Έθνους λόγω της αποδεδειγμένης αύξησης του πληθυσμού των λοάτκι που δεν μπορεί να αναπαραχθεί.

Επίσης, με την υπογραφή του νομοσχεδίου νομιμοποίησης των λαθρομεταναστών από τα 5 παραπάνω κόμματα, η αντικατάσταση του Ελληνικού Έθνους είναι δεδομένη, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι οι συγκεκριμένες χώρες από τις οποίες έρχονται λαθρομετανάστες αναπαράγονται με μεγάλους δείκτες γέννησης.

                                                             THE CANCELERS

Η Νέα Δημοκρατία, ένα πλέον Αριστερό Προοδευτικό κόμμα, μέσα σε ένα εξάμηνο από την εκλογή της, με 3 μόλις νομοσχέδια, νομιμοποίησε την παράνομη μετανάστευση, αύξησε την φορολογία στις επιχειρήσεις και τώρα θα βάλει την ταφόπλακα στις μελλοντικές γεννήσεις του Έθνους. Κι όλα αυτά χωρίς να ρωτήσει την γνώμη των Ελλήνων με δημοψηφίσματα. Υλοποίησε έτσι την μεγαλύτερη εκλογική εξαπάτηση εις βάρος του Ελληνικού λαού σε 50 χρόνια μεταπολίτευσης.

Κανένας από τους 300 Βουλευτές δεν έχει μιλήσει μέχρι σήμερα στη Βουλή με τους παραπάνω αριθμούς. Πλέον τα ψέματα τελείωσαν. Ήρθε η ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους για την διάσωση του Ελληνικού Έθνους. Δεν βρισκόμαστε στο «Παρά 5». Παίζουμε ήδη τις καθυστερήσεις.

____________________________________________________________________

Μάνος Γρυπάρης (Δημοσιογράφος, ιδιοκτήτης 
PRWorld.gr/GameWorld.gr) – https://youtube.com/@ManosGryparis
Ανδρέας Παναγόπουλος (Τομεάρχης Κοινωνικής Συνοχής και οικογένειας, Φωνή Λογικής) - 
https://youtube.com/@Andrewssj4TheAthenian
Γιώργος Χαραλάμπης (
Social Media Manager, The Cancellers) – https://youtube.com/@TheCancellersGR


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Γαλλία 40 Νέοι Πύραυλοι Μεγάλου Βεληνεκούς Δώρο σε Ουκρανία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Ελβετία καταργεί τους δασμούς στις εισαγωγές βιομηχανικών προϊόντων